''Fenerbahçe’de hocalık yapmak isterim''

''Fenerbahçe’de hocalık yapmak isterim''

Pereira'nın ayrılması durumunda bedelsiz olarak Fenerbahçe'nin başına geçeceğini belirten Ümit Özat, bir teklif gelmediğini açıkladı.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yolların ayrılması durumunda bedelsiz olarak takımın başına geçeceğini belirttiği iddia edilen Ümit Özat, A Spor'da açıklamalarda bulundu ve sarı-lacivertlilerden bir teklif gelmediğini açıkladı.

Fenerbahçe’de çalışmanın en büyük hayali olduğunu belirten Özat, “Fenerbahçe’den teklif almadım. İnsanların idol oldukları camialarda görev almayı beklemeleri en büyük hakları. Bu da benim en büyük hakkım olduğu gibi, en büyük hayalim. Ama bilgi kirliliğinin anlamı yok. Bu can bu tende olduğu sürece bir gün orası olacak, buna inanıyorum. Bana gelen resmi bir şey yok. Çok şeyler yazıldı. Ben bugüne kadar hiçbir kulübümle maddi bir şey konuşmadım. Orada bir hoca var, ne kadar yabancı olursa olsun, ne kadar geçen sezon aramızda bir tartışma geçerse geçsin, yokmuş gibi davranmak doğru değil” dedi.

“FENERBAHÇE’DE GÖREV AYRIMI YAPILMAZ”

Teknik direktörlük dışında bir teklif alması durumunda ne düşüneceği sorulan teknik adam, “Benim hayalim antrenörlüğe devam etmek. Benim kimin yanında olacağım önemli, bana ne katacağı önemli. Yardımcı antrenörlüğü herkesin yanında yapabilirsiniz, hangi kulüpte olduğu değil, size bir şey katıp katmayacağı önemli. Sportif direktörlüğe gelince, böyle bir düşüncem yok. Ama orası benim kulübüm. Böyle bir görev ayrımı yapılmaz. Antrenörlük mü olur, sportif direktörlük mü olur, orası için bir ayrım yapma şansımız yok. Orası yetiştiğimiz, hizmet etmek istediğimiz bir yer” cevabını verdi.

Ümit Özat ayrıca, PTT 1. Lig’den teklifler aldığını, ancak Süper Lig’den teklif beklediğini kaydetti.