''Fenerbahçeli taraftarlar çok vicdansız''

''Fenerbahçeli taraftarlar çok vicdansız''

Caner Erkin, Beşiktaş'a gittiği için kendisini eleştiren bazı Fenerbahçeli taraftarlar için ''Çok vicdansızlar'' dedi.

NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Caner Erkin, transfer süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli bazı taraftarların çok vicdansız olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, ''Beşiktaş beni çok istedi. Uzun yıllar burada kalmak istiyorum'' dedi.

ÇOK VİCDANSIZ İNSANLAR VAR

''Fenerbahçe'yle bir görüşme olmuştu. Ama zaten bunu başkan da açıkladı. Tam olarak cümlesini hatırlamıyorum ama, 'Caner'in buraya gelme ihtimali sıfır' diye bir kelime kullandı. Bunu kullanmasına rağmen yine ben bazı Fenerbahçe taraftarlarından tepki gördüm. Çünkü bunu genellemek istemiyorum. Gerçekten çok düzgün insanlar var ama dediğim gibi vicdansızlar da var. Fenerbahçe taraftarı olarak çok vicdanlı olanlar var bunun yanında çok vicdansız olanlar da var. Bu süreçte bunu gördüm. Genelleme yapmak istemiyorum. Yıllarım geçti orada. Böyle bir duruma düşmek de istemiyorum. Başkanın dediği, kulubün dediği ortada. Beşiktaş beni çok istiyor. Tabii ki gelip Beşiktaş'ta oynayacağım. Mutlu olacağım yerde oynayacağım. Beni camia kucakladı, taraftar kucakladı. Ben de onlar için Beşiktaş kulübü için, camia için taraftar için her şeyimi vermeye hazırım."

ŞENOL GÜNEŞ ÇOK BABACAN BİR ADAM

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i değerlendiren Caner Erkin, "İlk geldiğimde 1 saate yakın bir görüşme yaptık. Çok babacan bir adam. Futbol dışındaki her şeyle de ilgileniyor. Bunu her hoca yapmaz. Türk veya Avrupalı olsun, bazı hocalar sadece oyuncularının durumuna sahada bakar. O da çok hoşuma gitti. Ailemle ilgili her şeyle ilgili oturup konuşabiliyorsunuz. Düzgünce muhabbet edebiliyorsunuz. Çok hoşuma gitti. Gerçekten şu anda hocayla çalışmaktan çok mutluyum. Duyduklarım gibiymiş. Farklı bir insan değilmiş. Gerçekten Şenol Hoca'ya teşekkür ederim. Herkesin dediği gibi bir adammış. Babacan tavırlarıyla mutlu etti beni." dedi.