''Galatasaray direkt rakibimiz''

''Galatasaray direkt rakibimiz''

Şota, Cim-Bom’la oynayacakları maçın önemini bildiklerini ifade etti, “Bu maçın sonucu Galatasaray açısından puan olarak, bizim için de gidişatın devamı açısından önemli olacak” dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray’la yarın akşam Avni Aker Stadı’nda oynayacakları zorlu maçtan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yaptıklarını söyledi. Gürcü hoca, Sportif Direktör Süleyman Hurma ile birlikte basın mensuplarıyla sohbet ederken, Galatasaray maçıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Her maça üç puan için çıktıklarının altını çizen Şota, “Tabii ki rakiplerin isimleri değişiyor, kalitesi değişiyor ama her maç çok zordur. Karşımızda belki lige iyi başlayamayan bir Galatasaray takımı var ama direkt bizim rakibimiz. Onun için bu maçta, her maçtan daha fazla konsantrasyon isterim. Bu maçın skoru Galatasaray açısından puan olarak, bizim için de gidişatın devamı açısından önemli olacak. Maçın ne kadar önemli olduğunu hem futbolcular hem şehir biliyor. Taraftarı da stada bekliyorum” diye konuştu.

Ligin ilk 4 haftasında 10 puan toplamalarını da değerlendiren bordo-mavili hoca, “Puan olarak bir şey hesaplamıyordum ama iyi başlangıç tabii ki  düşünüyordum. Daha iyi ve daha fazla gol atmasını düşünüyordum takımın” yorumunu yaptı.

Okay Yokuşlu yetişiyor

Galatasaray maçının hazırlıklarını tek antrenmanla sürdüren Trabzonspor’a, Okay Yokuşlu’dan iyi haber geldi. Sağ baldırındaki sakatlığı yüzünden pazartesi akşamı Kayserispor deplasmanında forma giyemeyen genç futbolcunun, doktor kontrolündeki özel çalışmalar sırasında kendisini iyi hissettiği ve Galatasaray’a karşı takımdaki yerini alabileceği bildirildi. Teknik Direktör Şota’nın zorlu müsabakada Okay’ı ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.