''Galatasaray sabırlı olmak zorunda''

''Galatasaray sabırlı olmak zorunda''

Ümit Karan, Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

G.SARAY, Beşiktaş’ı yenecekse, bunu yıldızlarının performansıyla başarabilir. Çünkü takım oyununu henüz  oturtamadı. G.Saray adına derbide bireysel performanslar öne çıkmalı. Sneijder, Bruma ve Eren’in neler yapacakları çok önemli. Eğer Eren’i ceza sahası içinde topla buluşturabilirse tehlikeli olur.

BEŞİKTAŞ taraftarının da desteğiyle G.Saray’ın üzerine gelecektir. Bu nedenle G.Saray’ın çok sabırlı oynaması lazım. Bruma’yla, Yasin’le etkili kontrataklar yapmaları gerekiyor. Eğer G.Saray oyun benim elimde kalsın derse çok zorlanır. Çünkü Beşiktaş’ın pres gücü üst seviyede. G.Saray takım halinde topun arkasına geçip iyi kontralar yapmak zorunda.

MUSLERA BÜYÜK GÜÇ

G.SARAY’IN elbette en büyük gücü Muslera. Bu maçta onun iyi performansına da ihtiyaç var. Atiba ve Tolga Ciğerci’nin ne yapacakları da belirleyici olabilir. Kim daha çok top kazanır ve takımını atağa çıkartırsa o taraf avantaj yakalar.

BEŞİKTAŞ’IN seyirci avantajı var. Bu hakemi de etkileyebilir. G.Saray için sabırlı oyun bu sebeple de çok önemli. Ofans oyuncularının da savunmaya yardım etmesi lazım. Özellikle Caner ve Gökhan Gönül çıkışlarına önlem alınmalı ve kanatlar iyi kapatılmalı.

Vatan