''Gülerken görmek mutluluk verici''

''Gülerken görmek mutluluk verici''

Sarı-lacivertli takımın Hollandalı golcüsü Robin Van Persie, resmi instagram hesabı üzerinden minik taraftar Louis Diamond ile olan fotoğrafını paylaştı.

Kendisi için ağlayan Diamond ve ailesini İstanbul’da gördüğü için mutluluk duyduğunu aktaran 32 yaşındaki forvet, “Ne güzel bir sürpriz. Louis Diamond İngiltere’den İstanbul’a geldi, benimle tanışmak ve maçımızı izlemek için dün gece. Onu gülerken görmek mutluluk verici” diye yazdı.

‘Van Persie gönül aldı’

Spor Toto Süper Lig’de ilk resmi maçına çıkan Robin Van Persie, Hollanda ve İngiliz basınında geniş yer aldı. Tecrübeli futbolcunun Manchester United’dan ayrılmasından sonra ağlayan minik taraftar Louis Diamond’ın ziyareti ise daha çok yer tuttu.

İngiliz Guardian gazetesi, “Kalbi kırılan minik tarafta bu sefer gülüyor” yorumunu yaptı. Daily Mail gazetesi de habere önemli bir yer ayırdı.

Hollanda’da De Telegraaf gazetesi, “Kalbi kırılan minik taraftarın gönlünü aldı” diyerek Van Persie’ye övgüde bulundu. Haberin detayında ise Fenerbahçe’nin bütün masrafları karşılayarak, büyük bir jest yaptığı belirtildi.