''Gülmeye karar verdim''

''Gülmeye karar verdim''

Nijeryalı yıldız, Kasımpaşa karşısında 1 gol ve 2 asistle çok başarılı bir geri dönüşe imza attı.

Ligdeki gol özlemini noktalayan Emenike son olarak 14 Şubat 2015’te Gaziantep ağlarını sallamıştı.

Kasımpaşa galibiyeti Fenerbahçe’ye adeta ilaç gibi gelirken kötü günleri de unutturdu. Teknik Direktör Dick Advocaat’ın, Moussa Sow’u yedeğe çekerek ilk 11’de sahaya sürdüğü Emmanuel Emenike çok başarılı bir geri dönüşe imza attı.

Bursaspor ve Zorya maçlarında yedek soyunan Nijeryalı forvet bir gol ve iki asistle yıldızlaştı. İlk yarıda takımının 3. sayısını kaydeden Emenike, Josef de Souza’nın golüne de şık bir asist yaptı.

Emmanuel Emenike güzel futbolunu ikinci yarıda da devam ettirdi. Birçok kez Kasımpaşa defansının arkasına sarkmayı başaran sarı-lacivertli futbolcu ikinci asistini Moussa Sow’a yaptı.

19 ay sonra attı

Nijeryalı yıldız ligdeki gol hasretini de bitirmiş oldu. Son olarak 2014-15 sezonunun 20. haftasında Gaziantep deplasmanında (14 Şubat 2015) gol bulan Emenike tam 19 ay sonra ağları salladı. Emenike golden sonra yedek kulübesine gidip Sow ile özel bir kutlama yaptı. Bu ikili Sow’un golünden sonra klasik sevinçlerini sergiledi.

‘Gülmeye karar verdim’

Maçın yıldızı Emmanuel Emenike başarılı performansı ve farklı galibiyet için mutlu olduğunu söyledi. Nijeryalı forvet, “Takıma döndüğüm ve gol attığım için mutluyum. Sow’un dönmesi ve gol atması nedeniyle de mutluyum. Gol sevincimizi yeniden yaptık” dedi.

Güzel bir galibiyet aldıklarının da altını çizen Emenike, “En iyi performansım gelmedi, ama gelecek. Bu sezon gülümsüyorum çünkü hayat güzel. Yaşımız ilerledikçe daha çok şey öğreniyoruz. Ben de daha fazla gülmeye karar verdim” yorumunu yaptı.

2: Bu sezon Fenerbahçe’nin ligde forvetlerinden bulduğu ilk gol Emenike’den geldi. İlk 3 maçta forvetler sessiz kalmıştı. Forvetlerin 2. sayısını ise Sow kaydetti.

Etiketler kasımpaşa emenike