''Josue ile yolları ayıracağız''

''Josue ile yolları ayıracağız''

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu basın toplantısı düzenledi. 
 
İşte Hamzaoğlu'nun sözleri:
 
"Josue'den istediğimizi alamayacağımızı gördük. Uğraşıp zaman kaybetmektense ayrılmaya karar verdik. Galatasaray yönetimi bırakırsa Sabri veya Umut'u almak isterim. Puan cetvelinde biraz geriye düştük. İkinci yarı için işimiz zor. İkinci yarı her şey değişebilir. Doğru şeyler yapabilirsek, sabırlı olabilirsek çok farklı hedeflere koşulabilir. Bursaspor'da bütün potansiyeller mevcut. Yeni stadımızla beraber çok farklı bir atmosfer olacak. Bunlar zaman içinde olacak şeyler. Bu sene bulunduğumuz konumdan daha yukarılara çıkmayı hedefliyoruz. Bursaspor'un 2-3 sene sonra Avrupa'da da başarılara koşacağını düşünüyorum. Müthiş bir altyapı potansiyelimiz var. Oradaki hocalarımızla görüşme halindeyiz. Onları yakından takip edip, şans vereceğiz. İnşallah altyapısından kadromuza oyuncular dahil edeceğiz. Boluspor'la iki tane zor maçımız olacak. Trabzonspor maçına ideal kadromuzla en iyi şekilde çıkacağız. Orta sahada arayış içinde değilim. 
 
Hosogai'den memnumum
 
Hazırlık maçında bütün arkadaşlarımızı maç ortamında görmek istiyoruz. Genç kardeşlerimizi görmek istiyoruz. Oyuncular kazanmak istiyoruz. Hosogai'den memnumum. Bize faydalı olacağını düşünüyorum. Maalesef ülkemizde istikrar yok. Hocalarda, yönetimlerde istikrar yakalanmıyor. Bunun getirdiği futbolcu değişimleri sözkonusu. Futbolda başarı istikrardan geçer. İstikrardan yana olan yöneticilerimiz, başkanlarımız, hocalarımız var.
 
G.Saray'ın 11 puanlık farkı kapatması pek mümkün değil
 
Galatasaray'ın 11 puanlık farkı kapatması pek mümkün değil. Galatasaray'dan ayrılmak bizi mutlu etmedi, üzüldük. Oyun olarak futbol olarak kimseyi tatmin etmeyen Galatasaray vardı. Oyuncularımızla, personelle ilişkilerimiz çok iyiydi. Biz 3 kupayı almadık. Biz o takımın antrenörüydük. Allah bize nasip etti. Bize denk geldi. 4 yıldızda şampiyonlukları yaşamış olan tüm hocaların emekleri var. Bizim de çorbada tuzumuz olursa kendimizi mutlu sayarız. Bize göre anlamsız bir ayrılık sözkonusu. Sanki enkaz bırakmışız gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Rize maçında Galatasaray kazanmak için her şeyi yaptı. 3-3 de bitirebilirdik. 10 kişi de kalmış olsak, biz Galatasarayız beraberliği oynamayız. Kazanmak için giderken bazı maçları kaybedebiliriz. Oyun olarak çok kötüymüşüz gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu beni üzüyor."