''Mario Gomez tam bir golcü''

''Mario Gomez tam bir golcü''

Beşiktaşlı yöneticiler, Medipol Başakşehir maçında duble yapan Alman yıldız Mario Gomez'e övgü yağdırdı.

Siyah-beyazlılar, Fiorentina’da iki durgun sezon geçiren Mario Gomez’in beklenen patlamayı gerçekleştirdiğine dikkat çekti, “Uzun yıllardır Beşiktaş’a böylesine kaliteli bir son vuruş ustası gelmemişti. İnşallah bu gollerinin devamını da getirecek” dedi.

Mario Gomez, Medipol Başakşehir maçında attığı gollerle Beşiktaşlı taraftarları adeta mest etti.

Sezon başındaki Avusturya kampında basına verdiği röportajda, “Beşiktaş’a yeni bir heyecan yaşamak ve beyaz bir sayfa açmak için geldim” diyen Alman forvetin, Başakşehir maçından sonra takım arkadaşlarıyla yaptığı sohbetlerde, “Golleri benim atmam önemli değil, önemli olan takımın kazanması” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Fiorentina forması altında son golünü UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında 23 Nisan’da Dinamo Kiev’e atan Mario Gomez, Başakşehir karşısında tam 142 gün sonra fileleri havalandırdı. İtalyan ekibindeki son 2 yılında 14 gol atabilen Gomez’in yakın çevresine ise “Beşiktaş’a gelmekle doğru bir karar verdim. Kariyerimde yeni bir dönem başladı. Burada harika işler yapacağımıza inanıyorum” dediği belirlendi.

‘Sezona çok iyi başladı’

Fiorentina’dan çok büyük umutlarla kadroya dahil edilen Mario Gomez’in performansı siyah-beyazlı yönetimi de mutlu etti.

Başakşehir maçından sonra dünyaca ünlü Alman yıldızın futbolunu masaya yatıran İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Deniz Atalay, Asbaşkan Umut Güner, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ve Basketbol Şubesi Başkanı Hakan Özköse’nin, “Uzun zamandır Beşiktaş’a böylesine bir son vuruş ustası gelmemişti. Sezona çok iyi başladı. Mario Gomez’in böyle bir patlamaya ihtiyacı vardı. İnşallah devamı da gelir” yorumunu yaptıkları aktarıldı.

Milliyet