''Meydan okumaya geldim''

''Meydan okumaya geldim''

Fenerbahçe'nin yeni transferi Martin Skrtel bomba açıklamalarda bulundu.

Sezon başında Liverpool'dan uzun uğraşlar sonunda transfer edilen Martin Skrtel, İngiliz basınına önemli açıklamalarda bulundu. 8.5 yıl formasını giydiği Liverpool'dan yeni birmeydan okuma için ayrıldığını ifade eden Slovak futbolcu, şu ifadeleri kullandı: “Kloppmükemmel insan ama Liverpool'da kalsaydımeskisi gibi iyi oynamayacağımı düşünüyordum. Artık bir Liverpool taraftarıyım.

Geçen sene oynadığımız iki finali kaybettik ama futbolda böyle şeyler oluyor. Advocaat'ın F.Bahçe'yi zirveye taşıyacağına inanıyorum. O, bizi tekrar büyük yapabilecek kişi. F.Bahçe büyük bir kulüp ve burada olmakmuhteşembir duygu.UmarımF.Bahçe'de kupalar kazanabilirim. Fantastik taraftarımız var, onlar bütün sezon boyunca arkamızda olup bizi desteklerler.”

NEUSTADER: ŞENER ABİ NABER?

Fenerbahçe’nin yeni transferi Roman Neustadter sarı-lacivertli takıma çabuk uyum sağladı. Rus oyuncu uzun süredir bu camiadaymış gibi rahat ve sempatik davranıyor. Neustadter'in Almanya doğumlu olması nedeniyle gurbetçi Hasan Ali takımda en fazla konuştuğu isim. Rus futbolcunun HasanAli ve Şener ile Instagram'dan Türkçe konuşması da gündem oldu.

Şener Özbayraklı ile konuşan Neustadter, “Şener abi ne haber?” derken, Şener de “Abi senden naber?” dedi. Roman bunun üzerine “İyiyim çok teşekkür” ifadesini kullandı. Hasan Ali de “Kardeş bize selam yok mu?” mesajını gönderdi. Deneyimli defans oyuncusu yanıt olarak “Hasan iyiyim sen” yanıtını verdi. Rus futbolcunun Türkçe kelimeler öğrenmeye başladığı belirtildi.