''Neredeyse ağlayacaktım''

''Neredeyse ağlayacaktım''

Galatasaray, Türk Telekom Arena’da polislerimizi bağrına bastı.

Galatasaray’ın 12. dakikada golünü atan Yasin Öztekin, gol sevinci için kale arkasına doğru koştu, burada bulunan polislerle kucaklaşıp, taraftarı da polis gibi selamladı.

Gecenin en güzel hareketi, 12. dakikadaki golün sahibi Yasin Öztekin’den geldi. Sarı-kırmızılı futbolcu, golünü attıktan sonra kale arkasına doğru koşan sarı-kırmızılı futbolcu, gol sevincini güvenlik güçleriyle paylaştı. Polisleri kucaklayan Yasin’in bu hareketi tribünlerden büyük alkış alırken, o da polis selamı vererek taraftarına karşılık verdi.

Karşılaşmanın ardından bütün şehitlere rahmet dileyen ve ailelerine başsağlığı mesajını ileten Yasin, “Üzücü şeyler bunlar... Gol atıp polislerimize gitmek istiyordum. Onlar olmazsa güvenliğimiz olmaz. Selçuk ağabeyin polis arkadaşımızı getirdiği anda tüylerim diken diken oldu. Biraz daha kalsa, ağlardım gerçekten. Sevincimi onlarla paylaşmak istedim. Onlarla hep beraber biz bir milletiz. Bu olayların üstesinden gelmek istiyoruz” diye konuştu.

Daha sonra maçla ilgili görüşlerini açıklayan sarı-kırmızılı futbolcu, “İlk defa hat trick yaptım, mutluyum. 3 puanı aldık, 3 de gol attım. Bu maçı kazanmak istiyorduk ve kazandık” ifadesini kullandı.

Bu arada Yasin Öztekin Süper Lig’de bu sezon hat-trick yapan ilk yerli isim oldu. Sarı-kırımızı oyuncu ayrıca 6 golle, Eren Derdiyok ile birlikte takımının en golcü ismi oldu.