''Şampiyon oldum, geliyorum''

''Şampiyon oldum, geliyorum''

Yeni hedefini EURO 2016 olarak belirleyen Mario Gomez, Almanya'ya mesaj gönderdi.

Kartal’da bu sezon gol rekoru kırarak tarihe geçen Mario Gomez ülkesi Almanya’ya mesaj gönderdi. Özel bir video çekimi yapılan Gomez, EURO 2016’ya şampiyonlukla katılacağını dile getirdi.

Fransa’daki dev turnuvayı çok istediğini kaydeden 30 yaşındaki forvet, “Türkiye’de şampiyon oldum ve kendimi iyi hissediyorum. Fransa’da şampiyon olmak için geliyorum. Almanya’da yetenekli ve güçlü bir karaktere sahibiz” dedi.

Alman basını, Beşiktaş’ın şampiyonluğu ve Mario Gomez’e geniş yer ayırdı. Tecrübeli yıldızın, Beşiktaş ile kazandığı şampiyonluk manşetten duyuruldu. Aynı şekilde Jose Sosa da Arjantin basınında başarısıyla gündeme oturdu.

Her 3 yılda 1 kupa

Öte yandan Mario Gomez, Beşiktaş’ta kazandığı şampiyonlukla önemli bir başarıya daha imza attı. Gomez her 3 yılda bir şampiyon olarak forma giydiği takımlara yaptığı katkıyı kanıtladı.

İlk olarak 2007’de Stuttgart ile zirveye çıkan Alman oyuncu, 2010 ve 2013 yıllarında Bayern Münih ile şampiyonluk madalyası taktı. Sadece 3 yıl sonra yani 2016’da Gomez bu defa Beşiktaş’la zafere ulaştı.

Gençlere büyük jest

Mario Gomez, Vodafone Arena’daki şampiyonluk turunda alt yapı oyuncularından Eslem ile Fatih’e büyük bir jest yaptı. A takımla idmanlara çıkan genç futbolcuların kenardan kutlamaları izlediğini gören Gomez, hızlı adımlarla Eslem ile Fatih’in yanına gelerek, mutluluğa katılmalarını istedi. Büyük şaşkınlık yaşayan Eslem ve Fatih’in çekingen davrandığını gören Alman forvet, genç oyuncuların sırtından iterek kutlamalara katılmalarını sağladı.

Kartal’ın Alman yıldızları Mario Gomez ve Andreas Beck şampiyonluk gecesinde sarmaş dolaş oldu.

Milliyet