''Takım olduğumuzu hatırladık''

''Takım olduğumuzu hatırladık''

Galatasaray'da Sneijder, Selçuk İnan ve Hakan Balta’nın fedakarlığı konuşuluyor.

Fenerbahçe derbisindeki mücadeleden çok memnun kalan Riekerink karşılaşmadan sonra yöneticilerle yaptığı toplantıda özellikle sakatlıktan yeni çıkan Sneijder, Selçuk ve Hakan’ı övdü.

Cim-Bom’da Wesley Sneijder, Selçuk İnan ve Hakan Balta’nın büyük bir fedakârlık yaparak derbide sahaya çıkmaları tekhik heyet ve oyuncuları bir hayli duygulandırdı.

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, teknik kadro ve sarı-kırmızılı futbolcuların karşılaşmadan sonra soluğu bu oyuncuların yanında alarak gösterdikleri fedekârlık için teşekkür ettikleri belirlendi.

Riekerink’in maçtan sonra yöneticilerle yaptığı sohbette de bu noktaya işaret ettiği öğrenildi. Hollandalı çalıştırıcının, “Bu fedakârlık her futbolcunun göze alabileceği bir şey değil. Beni en çok mutlu eden şey takım olduğumuzu bu maçta hatırlamamız oldu. Bunu yaparken de kesinlikle sahada olmaları mucize olan 3 futbolcunun fedakârlığı diğer futbolculara da örnek teşkil etti. Bu maçta gösterdiğimiz futbol değil ama mücadeye bize umut verdi. Sneijder ve Selçuk tam olarak hazır olduğunda daha iyi bir seviyede olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Cim-Bom, Riekerink yönetimindeki üç lig maçında 1 yenilgi, 2 beraberlik aldı.