Aboubakar böyle bağırdı: ''Kahrolsun öfkeme''

Aboubakar böyle bağırdı: ''Kahrolsun öfkeme''

Aboubakar, soyunma odasında büyük bir üzüntü ve pişmanlık içindeydi...

Olympiakos karşısında bir gol atan ancak 39. dakikada Da Costa’ya kafa atarak kırmızı kart gören Aboubakar, soyunma odasında büyük bir üzüntü ve pişmanlık içindeydi. Kendisini teselli etmeye çalışan arkadaşlarına ,”Da Costa bana hem sert girdi hem de bazı sözler söyledi. Kahrolsun öfkem” diyerek yanıt verdi.

BEŞİKTAŞ, Olympiakos’u 10 kişiyle 4-1 mağlup edip UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale çıkarken, takımı eksik bırakan Vincent Aboubakar da büyük tepki çekti. 39. dakikada Da Costa’ya kafa atan Kamerunlunun bu hareketi neden yaptığı anlaşılamadı. Peki sonrasında neler yaşandı? İşte kırmızı kartın perde arkası...

Oyundan atılan Aboubakar, öfkesini soyunmada odasında da yenmekte zorluk çekti.  Yanına giden Quaresma, “Olmayacak bir hareket yaptın. Bunu  yapmamalıydın. Ama artık bunu unut” dedi. 

''MERAK ETME SEN YOKSAN TAKIM VAR''

Aboubakar ise, “Kahrolsun öfkeme” diyerek kendisine tepki gösterdi.

Golcü futbolcu daha sonra olayı şöyle anlattı: “Da Costa bana hem sert bir şekilde girdi hem de bazı sözler söyledi. Öfkemi kontrol edemedim ve vurdum. Kırmızı kartı görünce dünyam yıkıldı. Şimdi tur atlamamız için size dua edeceğim.”

Siyah beyazlı futbolcular, 4-1 ile tur atladıktan sonra  duygulu anlar yaşayan Aboubakar’ın teselliye koştu. Oyuna girip 4. golü atan Cenk Tosun, Aboubakar’a “Merak etme. Sen yoksan tüm takım var” diyerek, teskin etmeye çalıştı.

Hürriyet