Akhisar'dan Mutlu Topçu açıklaması

Akhisar'dan Mutlu Topçu açıklaması

Acar, "Mutlu Topçu ile görüşmemiz olmadı. Halen iki teknik direktörle görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü Acar, "Mutlu Topçu ile görüşmemiz olmadı. Halen iki teknik direktörle görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar  Belediyespor'da, teknik direktörlük görevi için Mutlu Topçu ile anlaşmaya  varıldığı yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğu bildirildi.
 
Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, Roberto Carlos ile yollarını ayırmalarının ardından teknik  direktör arayışlarının devam ettiğini söyledi.
 
Mutlu Topçu ile anlaşıldığı şeklindeki haberlerin gerçeği  yansıtmadığını belirten Acar, "Mutlu Topçu ile görüşmemiz olmadı. Halen iki  teknik direktörle görüşmelerimiz devam ediyor. Hafta sonuna kadar bir neticeye  varacağımızı ümit ediyoruz" dedi.
 
Susiç seçeneği de devre dışı 
 
Acar, daha önce görüştükleri Bosna Hersekli teknik direktör Saffet  Susiç'ten vazgeçtiklerini belirtti. Yönetim kurulunda bu konuda yapılan değerlendirmede, teknik direktör  tercihinde genç ve yerli hocadan yana karar çıkması üzerine Susiç seçeneğinin  ortadan kalktığını ifade eden Acar, bunu kendisine ileterek teşekkür ettiklerini  söyledi.