Antalyaspor ile anlaşan Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması

Güncelleme:

Antalyaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Sergen Yalçın, Antalya'ya geldi. İmza töreninde konuşan Sergen Yalçın, "Sözleşmenizde Beşiktaş için özel bir madde var mı" sorusuna da yanıt verdi.

Antalyaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Sergen Yalçın, kente geldi. Yalçın'a çiçek veren bir taraftar, "Hayırlı olsun. Sizinle Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz" dedi. Yalçın da, "İnşallah. Teşekkür ederim" yanıtını verdi.

Antalyaspor'un prensipte anlaştığı Teknik Direktör Sergen Yalçın, tarifeli uçakla kente geldi. Yalçın'ı, Antalya Havalimanı'nda Kulüp Başkanı Sinan Boztepe, Başkan Vekili Alkan Evren ile bir grup taraftar karşıladı. Yalçın'a çiçek veren bir taraftar, "Hayırlı olsun. Sizinle Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz" dedi.

Yalçın da, "İnşallah. Teşekkür ederim" yanıtını verdi.

Sergen Yalçın, ardından kulübün Döşemealtı ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ne gitmek üzere havalimanından yönetim ile birlikte ayrıldı.

Daha sonra Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'nin de katılacağı imza törenine katılan Sergen Yalçın kendisini sezon sonuna kadar Antalyaspor Teknik Direktörü yapan sözleşmeye de imzasını attı. 

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Yalçın, kendisine sorulan Beşiktaş sorusuna da cevap verdi. 

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde: 

"Ekip olarak buraya gelmekten çok mutluyuz. Uzun zamandan beri, 1.5-2 senedir çalışmıyoruz ekip olarak. Kısmet Antalya'ymış. Ekip olarak, başkan aradığında çok heyecanlandık. Kadro, ekip ve hedefler olarak birbirini tamamlayan bir ikili gibi gördük kendimizi. Çok heyecanlı bir şekilde, inanarak, başarılı olacağımıza güvenerek çok doğru bir tercih yaptık. İnşallah çok iyi yerlere geliriz.

Transfer için henüz erken. Daha takımla idmana dahi çıkmadık. Buksa çok iyi oynuyor. Çok daha iyi yerlere gelebilir."

KONTRATINDA BEŞİKTAŞ'A ÖZEL MADDE VAR MI?

"Beşiktaş'tan teklif gelirse serbest kalır maddesi yok. Antalyaspor'a severek, inanarak geldik. Mayıs ayına kadar kontrat yaptık ama sonrası açık."