Aranan 10 numara bulundu

Aranan 10 numara bulundu
Güncelleme:

Trabzonspor, yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavililer, Spartak Moskova’nın Bulgar oyuncusu Ivelin Popov’u kadrosuna katmaya çalışıyor.

Bordo-Mavililer, transfer çalışmalarına hız vererek, rotayı Spartak Moskova’nın Bulgar 10 numarası Ivelin Popov’a çevirdi.

Sezon içinde 2 kez Rusya’ya giden Başkan Muharrem Usta’nın Serdar’ın yanı sıra Popov konusunda da görüşmeler yaptığı ortaya çıktı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın bizzat izlediği ve yardımcılarına da verdiği direktiflerle 29 yaşındaki oyuncuyu mutlaka takımında görmek istediği belirtildi. N’diaye’de bazı pürüzlerin çıkması, bu transferin elini daha güçlendirdi. 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Popov için yönetimin 2 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği ve bu rakam ile Rus kulübünün istediği para arasında çok büyük farklılıklar bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada Popov’un Kasımpaşa’dan arkadaşı olan Strahil Popov da, Ivelin Popov’un Türkiye’den teklif aldığını açıkladı. Popov, 2010-2012 arasında Gaziantep formasıyla boy gösterdiği Süper Lig’de tekrar boy göstermesi bekleniyor.

22 maçta 2 gol

Bonservisi 6 milyon Euro olan Popov, 10 numara pozisyonunun yanı sıra sol kanat ve forvette de oynayabiliyor. 2015’ten beri Spartak Moskova’da oynayan Bulgar futbolcu geçen sezon 22 maçta 2 gol, 4 asistle oynadı. Trabzon’un her konuda anlaştığı Serdar Taşçı ile geçen sezon aynı takımda oynamışlardı.

Fanatik