Arena'da Yasin şov

Arena'da Yasin şov

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, sahasında Gaziantepspor'u 3-1 mağlup etti.

Galatasaray şehitlerimizin ardından duygusal anların yaşandığı Gaziantepspor karşılaşmasında 3 puana Yasin Öztekin'in golleriyle uzandı. Yasin ilk golde polislere koşarken, 2. golde asker selamı verdi. Sarı-kırmızılı futbolcu hat-trick yaparak geceye damgasını vurdu!

AÇILIŞ YASİNDEN

12 .dakikada Lukas Podolski'nin harika ara pası ile ceza yayı sol tarafında kaleci ile karşı karşıya kalan Bruma ceza sahasına girdi, şutunu çekemeden savunmadan müdahale geldi, seken top, o noktaya hareketlenen Yasin Öztekin'e geldi. Yasin altıpas alanı içerisinde yerden vuruşunu yaptı ve boş kaleye topu göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

YASİN YENİDEN SAHNEDE

Mücadelenin 66. dakikasında Galatasaray, Yasin Öztekin ile farkı ikiye çıkarttı.Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşundan sonra ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Selçuk İnan ceza sahası içi sağ çaprazına hareketlenen Lukas Podolski'ye pasını aktardı. Podolski topla buluştu ve son çizgiye inmeden pasını altıpas çizgisi gerisindeki arkadaşı Yasin Öztekin'e gönderdi. Yasin gelen topu bekletmeden kaleye gönderdi ve topu ağlarla buluşturdu.

ANTEP FARKI 1'E İNDİRDİ

74. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Anton Putsila ortasını altıpas sağ çaprazına doğru gönderdi. Nabil Ghilas gelen topu kafa ile uzak direğe doğru aşırttı. Bu noktaya hareketlenen Elyasa Süme kafa vuruşunu yaptı ve topu sol köşeden filelerle buluşturdu.

GAZİANTEPSPOR 10 KİŞİ

78. dakikada kırmızı-siyahlılarda Mohammed Fatau, rakibi Bruma'ya yaptığı sert faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi.

SNEİJDER GÖKHAN'I GEÇEMEDİ

Ceza yayı gerisinde topla buluşan Wesley Sneijder vuruşunu yapıyor ancak kaleci Gökhan Değirmenci sağ köşeye uzanarak bu topu da çıkarttı. Boşta kalan top altıpas sağ çaprazında Eren Derdiyok'un önünde kaldı. Eren bekletmeden vuruşunu yaptı ancak kaleci Gökhan Değirmenci bir kez daha gole engel oldu. Gökhan yaptığı kritik kurtarışlarıyla maça damga vurdu.

KAPANIŞ YASİN'DEN

Yasin Öztekin kendisinin ve takımının 3. golünü kaydederek hat-trick yaptı. Ceza yayı gerisinden kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan doğrudan kaleyi düşündü. Sol direkten dönen top altıpas sol çaprazında Yasin Öztekin'in önünde kaldı. Yasin topu düzelterek yerden vuruşunu yaptı ve topu sağ köşeden filelerle buluşturdu.

GALATASARAY - GAZİANTEPSPOR İLK 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar, Hakan, Carole, de Jong, Selçuk, Sneijder, Yasin, Bruma, Podolski.

GAZİANTEPSPOR: Gökhan, Elyasa, Şenol, Doğanay, Bruno Mota, Fatau, Musa, Muhammed, Kangwa, Larsson, Ghilas

İŞTE MÜTHİŞ MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada...

[PAGE]

M.S. Karşılaşma Galatasaray'ın 3-1'lik üstünlüğüyle sona eriyor.

90. DK: GOOOLL!! Yasin Öztekin kendisinin ve takımının 3. golünü kaydediyor!

90. DK: Wesley Sneijder'in pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Bruma topu sol tarafına çekerek çok sert vuruyor ancak kaleci Gökhan Değirmenci uzanıyor ve gole izin vermiyor.

90. DK: Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

90. DK: Sarı kırmızılılar mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamıyor. Wesley Sneijder'in ara pası ile sol kanatta topla buluşan Lionel Carole bekletmeden ortasını yerden ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Eren Derdiyok yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

87. DK: Gaziantepspor'da Elyasa Süme ve Galatasaray'da Wesley Sneijder girdikleri tartışma sonrasında karşılıklı sarı kart görüyorlar.

87. DK: Bruma'nın ara pası ile altıpas sol çaprazında topla buluşan Eren Derdiyok vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

86. DK: Galatasaray'da Selçuk İnan, avantaja bırakılan pozisyonda rakibi Muhammed Ildiz'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

84. DK: Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Yasin Öztekin ceza sahasına giriyor ve altıpas sağ çaprazından yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Gökhan Değirmenci gole izin vermiyor.

78. DK: Kırmızı siyahlılarda Mohammed Fatau, rakibi Bruma'ya yaptığı sert faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı Cart ile oyundan ihraç ediliyor.

75. DK: Gaziantepspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bruno Mota oyundan alınırken yerine Orkan Çınar oyuna dahil oluyor.

74. DK: GOOOLL!! Gaziantepspor, Elyasa Süme ile durumu 2-1'e getiriyor! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Anton Putsila ortasını altıpas sağ çaprazına doğru gönderiyor. Nabil Ghilas gelen topu kafa ile uzak direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Elyasa Süme kafa vuruşunu yapıyor ve topu sol köşeden filelerle buluşturuyor.

72. DK: Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Bruma ceza sahasına girer girmez pasını hemen yanındaki arkadaşı Yasin Öztekin'e veriyor. Yasin yerden vuruşunu yapıyor ancak top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

66. DK: GOOOLL!! Galatasaray, Yasin Öztekin ile farkı ikiye çıkartıyor! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşundan sonra ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Selçuk İnan ceza sahası içi sağ çaprazına hareketlenen Lukas Podolski'yi görüyor. Lukas Podolski topla buluşuyor ve son çizgiye inmeden pasını altıpas çizgisi gerisindeki arkadaşı Yasin Öztekin'e gönderiyor. Yasin gelen topu bekletmeden yerden tamamlıyor ve topu filelere gönderiyor.

64. DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Wesley Sneijder ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

62. DK: Selçuk İnan topla birlikte ceza yayına sokuluyor ve yerden sert vuruyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

62. DK: Sarı kırmızılılarda ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Serdar Aziz oyundan alınırken yerine Semih Kaya oyuna dahil oluyor.

61. DK: Gaziantepspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Evans Kangwa oyundan alınırken yerine Davy Angan oyuna dahil oluyor.

61. DK: Topla birlikte ceza yayı sol çaprazına sokulan Wesley Sneijder sağ ayağı ile çok sert vuruyor ancak kaleci Gökhan Değirmenci sol köşeye uzanarak bu topu çıkartıyor.

59. DK: Konuk ekip Gaziantepspor kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

56. DK: Ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Wesley Sneijder sağ ayağının içi ile plase vuruşunu yapıyor ancak kaleci Gökhan Değirmenci sağ köşeye uzanarak gole izin vermiyor.

53. DK: Galatasaray'da Hakan Balta, rakibi Musa Nizam ile girdiği hava topu mücadelesi sonrasında kısa süreli sakatlık geçiriyor.

51. DK: Wesley Sneijder'in pası ile sağ kanatta topla buluşan Yasin Öztekin ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inmeden pasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Wesley Sneijder yerden vuruşunu yapıyor ancak savunma son anda araya giriyor.

48. DK: Sol kanatta topla buluşan Bruma ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inerek ortasını yerden altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Gökhan Değirmenci uzanıyor ve bu topa sahip oluyor.

46. DK: Orta alan mücadelesinde Lukas Podolski, rakibi Musa Nizam'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

46. DK: Galatasaray cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Martin Linnes oyundan alınırken yerine Sabri Sarıoğlu oyuna dahil oluyor.

46. DK: Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Galatasaray'ın vuruşu ile başlıyor.

45. DK: Dördüncü hakemin işaret ettiği 1 dakikalık ilave süre tamamlanıyor ve hakem Halil Umut Meler ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45. DK: Galatasaray gole çok yaklaşıyor. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Wesley Sneijder ortasını ceza sahasına gönderiyor. Savunmadan seken top ceza yayı içerisinde Selçuk İnan'ın önünde kalıyor. Selçuk bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak savunmadan seken top altıpas çizgisi önünde Serdar Aziz'de kalıyor. Serdar dönerek vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

42. DK: Gaziantepspor'da Doğanay Kılıç, Lionel Carole'e yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

38. DK: Bu dakikalarda konuk ekip Gaziantepspor kendi yarı sahasından çıkmakta güçlük çekiyor.

35. DK: Bruno Mota'nın ara pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Nabil Ghilas kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.

31. DK: Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Galatasaray'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

28. DK: Sağ kanattan topla birlikte hızla çıkan Martin Linnes, rakibi Evans Kangwa'nın müdahalesi ile yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında hakem Halil Umut Meler, Gaziantepsporlu futbolcuya sarı kart gösteriyor.

25. DK: Galatasaray'da Bruma, rakibi Şenol Can'a yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

24. DK: Kullanılan serbest vuruşta topun başına Wesley Sneijder geçiyor. Hollandalı yıldız doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Gökhan Değirmenci sağ köşeye uzanarak bu topu iki hamlede kontrol ediyor.

23. DK: Gaziantepspor'da Mohammed Fatau, rakibi Bruma'ya yaptığı müdahale sonrasında sarı kart görüyor. Ev sahibi ekip ceza yayı sol çaprazından tehlikeli bir serbest vuruş kullanacak.

20. DK: Sol kanattan gelişen atakta Evans Kangwa'nın pası ile penaltı noktasının gerisinde topla buluşan Nabil Ghilas bekletmeden altıpas sol çaprazındaki arkadaşı Doğanay Kılıç'ı görüyor. Doğanay Kılıç vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan dışarı gidiyor.

17. DK: Ceza yayı sağ çaprazına sokulan Daniel Larsson ara pasını ceza sahası içi sağ çaprazına hareketlenen Doğanay Kılıç'a gönderiyor. Kaleci ile karşı karşıya kalan Doğanay Kılıç vuruşunu yapıyor ancak Fernando Muslera gole izin vermiyor.

15. DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Doğanay Kılıç ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bruno Mota bu topa yükselerek kafa ile altıpas çizgisi önüne doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Nabil Ghilas'a çarpan top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

12. DK: Yasin Öztekin gol sevincinde asker selamı vererek kenarda görev yapan çevik kuvvete sarıldı.

12. DK: GOOOLL!! Galatasaray, Yasin Öztekin ile öne geçiyor! Lukas Podolski'nin ara pası ile ceza yayı sol tarafında kaleci ile karşı karşıya kalan Bruma ceza sahasına giriyor ve pasını uzak direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Yasin Öztekin altıpas alanı içerisinde yerden vuruşunu yapıyor ve topu filelere gönderiyor.

9. DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Doğanay Kılıç ortasını altıpas sol çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Nabil Ghilas vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

7. DK: Sol çaprazdan ceza sahasına giren Daniel Larsson ortasını altıpas alanına hareketlenen Nabil Ghilas'a gönderiyor ancak Nabil Ghilas bu topa istediği vuruşu yapamıyor.

4. DK: Sarı kırmızılılar kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

1. DK: Sol kanattan gelişen atakta Bruma son çizgiye inerek ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Wesley Sneijder kafa vuruşunu yapıyor ancak yerden seken top hız kaybediyor ve doğrudan kaleci Gökhan Değirmenci'nin üzerine gidiyor.

1. DK: Müsabaka konuk ekip Gaziantepspor'un vuruşu ile başlıyor.

spor-toto-006.png

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray sahasında Gaziantepspor’u konuk ediyor. TT Arena’daki mücadelenin hakemi Halil Umut Meler…

Beşiktaş’ın kazandığı, Başakşehir’in ise 2 puan bıraktığı haftada kayıp yaşamak isteyen sarı-kırmızılılar, teknik direktör İsmail Kartal’ın istifasıyla hocasız kalan rakibini yenmek istiyor.

Galatasaray bu maç öncesinde 26 puanla 4. sırada yer alırken, 4 haftadır yenilen Gaziantepspor ise 11 puanla 15. sırada bulunuyor.

KADROLAR

Galatasaray: Muslera, Linnes, Serdar, Hakan, Carole, de Jong, Selçuk, Sneijder, Yasin, Bruma, Podolski

Gaziantepspor: Gökhan, Muhammed Ildız, Elyasa, Musa, Şenol Can, Doğanay, Fatau, Kangwa, Larsson, Bruno Mota, Ghilas