Arslan'dan Fenerbahçe açıklaması !

Arslan'dan Fenerbahçe açıklaması !

Akhisar Belediyespor'un hocası Cihat Arslan, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye sahasında 3-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor'da Cihat Arslan, zemin için konuştu.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, zeminin gereğinden fazla tartışıldığını söylerken, “Aslında en büyük mağdur biziz ama başkaları mağdur gibi konuşuyor” sözleriyle Pereira’ya gönderme yaptı.

Genç teknik adam maçtan sonra şunları söyledi:

“İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ancak Şener’in şahsi çabasıyla attığı golden sonra ikinci gol de gelince söylenecek bir şey kalmadı. Aramızda sıklet farkı var. Ayrıca Galatasaray maçından çıktıktan sonra Fenerbahçe gibi zorlu bir rakiple karşılaştık. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu arada zemin çok tartışıldı. Ama biz de aynı zeminde oynuyoruz. Burada yaşam mücadelesi veriyoruz. Kendi stadımız olmadığı için Manisa bize kucak açıyor. Aslında en büyük mağdur biziz ama tam tersi, başkaları mağdur gibi konuşuyor. Sonuçta Fenerbahçe de bu zeminde kazanabildi. Zemini, hakemi konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe maça daha iyi konsantre olmuş. Vurdukları gol oldu, bizim vurduklarımız olmadı. Tebrik ediyorum. Ayrıca Braga maçında da kendilerine başarı diliyorum.”

Cihat Arslan, Rodallega’nın etkisiz kaldığı yolundaki bir soruyu şöyle cevapladı: “Rodallega’nın önceki gün kızı dünyaya geldi. Bu sezon belki ilk kez kötü oynadı. Ama onun da kötü oynama hakkı var.”