Aslan deplasmanda kükredi !

Aslan deplasmanda kükredi !

Spor Toto Süper Lig 2016/2017 Sezonu - 7. Hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği, Galatasaray'ı konuk etti: 0-1

Süper Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti.
 
Ankara 19 Mayıs stadı'nda oynan ve hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Galatasaray'ın tek golünü son haftaların gizli golcüsü Portekizli Bruma kaydetti.
 
Galatasaray bu sonucun ardından puanını 17'ye çıkararak maç fazlasıyla 2. sırada yer aldı. İbrahim Üzülmez yönetimindeki Gençlerbirliği 10 puanla 7. sıraya geriledi.

İŞTE MÜTHİŞ MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada...

[PAGE]

90. DK: Sol kanattan gelişen atakta Bruma, pasını ceza sahası içi sol tarafındaki Tolga Ciğerci'ye atıyor. Tolga, topu önüne alır almaz aşırtma bir vuruş deniyor ancak top kalenin üstünden auta gidiyor.

90. DK: Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 4 dakika ilave ediliyor.

85. DK: Gençlerbirliği'nde oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bogdan Stancu oyundan alınırken, Tokelo Rantie yerine oyuna dahil oluyor.

85. DK: Galatasaray üçüncü ve son oyuncu değişiklik hakkını kulanıyor. Hamit Altıntop, Yasin Öztekin'in yerine oyuna dahil oluyor.

82. DK: Sağ kanatta Eren Derdiyok, Ahmet Oğuz ile girdiği hava topu mücadelesinde rakibine faul yapıyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor.

80. DK: Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan İrfan Can Kahveci sol ayağıyla plase bir vuruş yapıyor ancak kaleci Fernando Muslera bu zor şutu kurtarmayı başarıyor.

79. DK: Ceza sahası dışı sağ çaprazdan Yasin Öztekin yerden çektiği şut kaleci Johannes Hopf'da kalıyor.

77. DK: İrfan Can Kahveci'nin pasıyla penaltı noktasının hemen gerisinde topla buluşan Vedat Muriqi şutunu çekiyor ancak kaleci Fernando Muslera topu iki hamlede kontrol etmeyi başarıyor.

72. DK: Sağ kanattan köşe vuruşu için topun başına geçen Selçuk İnan ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktada Aurelien Chedjou savunmaya rağmen kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalecinin hemen üstünden auta gidiyor.

69. DK: Lionel Carole, rakibi Aydın Karabulut'a yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

68. DK: Galatasaray cephesinde oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Lukas Podolski, Josue'nin yerine oyuna dahil oluyor.

68. DK: Gençlerbirliği'nde oyuncu değişikliği; Guy Landel oyundan alınırken, İrfan Can Kahveci yerine oyuna dahil oluyor.

62. DK: Gençlerbirliği maçta ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Vedat Muriqi, Serdar Gürler'in yerine oyuna dahil oluyor.

61. DK: Ante Kulusic, rakibi Bruma'ya yaptığı sert faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

56. DK: Kaleye uzak mesafeden Selçuk Şahin sağ ayağıyla çok sert bir şut çekiyor ancak top kalenin üstünden az farkla auta gidiyor.

54. DK: Aydın Karabulut'un sağ taraftan kullandığı köşe vuruşu sonrasında arka direğe gelen ortayı savunma uzaklaştırıyor.

54.DK: Sol kanattan serbest vuruş için topun başına geçen Serdar Gürler ortasını ön direğe doğru gönderiyor. O noktada kafalardan seken top penaltı noktası üzerinde Selçuk Şahin'e geliyor. Selçuk, kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Fernando Muslera son anda topu kornere çelmeyi başarıyor.

53. DK: Galatasaray ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Sabri Sarıoğlu oyundan alınırken, Luis Cavanda yerine oyuna dahil oluyor.

50. DK :Galatasaray yarı alanında Selçuk İnan'dan topu kapan Guy Landel pasını Bogdan Stancu'ya atıyor. Stancu, ceza sahası dışı tam cepheden yerden şutunu çekiyor ancak top direğin dibinden auta gidiyor.

50. DK: Eren Derdiyok ile verkaça girdikten sonra topla buluşan Josue ceza yayının hemen gerisinde sol ayağının dışıyla şutunu çekiyor ancak top kaleci Johannes Hopf'da kalıyor.

46. DK: Cüneyt Çakır düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Gençlerbirliği'nin atışıyla başlanıyor.

45. DK: Hakem Cüneyt Çakır ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve maçın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanıyor.

45. DK: Maçın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 1 dakika ilave ediliyor.

45. DK: Serdar Gürler'in pasına hareketlenen Bogdan Stancu sol kanatta ofsayta yakalanıyor.

45. DK: Sağ kanattan arka direğe doğru gelen ortayı Serdar Gürler kafasıyla penaltı noktası üzerine indiriyor. O noktada müsait pozisyonda Abdul Khalili şutunu çekiyor ancak top Aurelien Chedjou'dan geri geliyor.

39. DK: Uğur Çiftçi'nin sol kanattan altıpasın önüne doğru gönderdiği ortasını Bogdan Stancu iyi kontrol edemiyor ve Aurelien Chedjou araya girerek topu uzaklaştırmayı başarıyor.

36. DK: Yaklaşık 10 dakikadır orta alanda yapılan karşılıklı fauller nedeniyle iki takımda pozisyon üretmekte zorlanıyor.

32. DK: Maçın geride kalan süresine baktığımızda topla oynama yüzdelerinde Galatasaray'ın büyük bir üstünlüğü bulunuyor.

28. DK: Abdul Khalili, rakibi Selçuk İnan'a yaptığı faul sonrasında hakeme itirazlarda bulununca sarı kart ile cezalandırılıyor.

25. DK: Kazanılan köşe vuruşu için topun başına geçen Josue, ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak top kaleci Johannes Hopf'da kalıyor.

20. DK: Sol kanatta topla buluşan Uğur Çiftçi ortasını arka direğe doğru yapıyor ancak o noktada Lionel Carole topu göğsüyle kalecisi Fernando Muslera'ya indiriyor.

16. DK: Sol kanattan serbest vuruş için topun başına geçen Selçuk İnan ortasını ceza alanına gönderiyor ancak savunma topu uzaklaştırmayı başarıyor.

13. DK: GOOOLL!! Galatasaray, Bruma ile maçta 1-0 öne geçiyor.

11. DK: Savunmanın arasına atılan pası ceza sahası içi sol tarafında iyi kontrol eden Lionel Carole pasını ceza yayındaki Eren Derdiyok'a çıkartıyor. Eren, topun gelişine sol ayağıyla sert bir şut çekiyor ancak top kalenin üstünden farklı bir şekilde auta çıkıyor.

8. DK: Sol kanattan topu çok iyi getiren Lionel Carole son çizgiye indikten sonra ortasını ön direğe doğru gönderiyor. O noktada Eren Derdiyok kafa vuruşunu yapıyor ancak bu şut yan kale direğinin dibinden auta çıkıyor.

6. DK: Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından ceza sahası dışı sol çaprazında topu önen Tolga Ciğerci şutunu çekiyor ancak top savunmadan geri geliyor.

5. DK: Sol kanatta taç çizgisine yakın bir noktadan Galatasaray serbest vuruş kazanıyor. Topun başına geçen Selçuk İnan ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak o noktada Ahmet Yılmaz Çalık, Eren Derdiyok'dan önce topu kornere atmayı başarıyor.

3. DK: Sol kanatta topla buluşan Josue betkletmeden ortasını ceza alanına gönderiyor ancak penaltı noktasının hemen solundan savunma topu uzaklaştırıyor.

1. DK: Hakem Cüneyt Çakır maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye konuk ekip Galatasaray başlıyor.

-Oynanan bu mücadelelerde Galatasaray 177, Gençlerbirliği ise 115 kez fileleri havalandırmayı başardı.

-İki ekip arasında oynanan toplam 94 maçın 50'sini Galatasaray, 23'ünü Gençlerbirliği kazanırken, 21 maçtada eşitlik bozulmadı.

-Galatasaray ise 4 galibiyet, 2 beraberlik alarak 14 puanla 3. sırada bulunmaktadır.

-Gençlerbirliği 6 hafta sonunda 2 galibiyet ve 4 beraberlik ile elde ettiği 10 puanla Ligin 5. sırasında yer almaktadır.

-Galatasaray cephesinde ise Wesley Sneijder ve Martin Linnes gibi iki önemli isim Gençlerbirliği deplasmanında yer alamayan isimler oluyor.

-Gençlerbirliği'nde sakatlıkları bulunan Cosmin Matei, Marko Milinkovic ve Ferhat Görgülü bu mücadelede yer alamayan isimler oluyor.

-Ankara 19 Mayıs Stadyum'unda saat 20:00'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

-Spor Toto Süper Lig 2016/2017 Sezonu - 7. Hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği, Galatasaray'ı konuk ediyor.