Atiba'da dalya heyecanı

Atiba'da dalya heyecanı

Beşiktaş’ın istikrarlı isimlerinden Atiba Hutchinson, yarın Kayserispor maçında forma giymesi halinde 100. maçına çıkacak.

Beşiktaş’ın istikrarlı isimlerinden Atiba Hutchinson, yarın Kayserispor maçında forma giymesi halinde 100. maçına çıkacak ve ‘dalya’ diyecek. Siyah-beyazlı takımdaki kariyerine 2013-2014 sezonunda başlayan tecrübeli oyuncu geride kalan sürede takımın yaptığı 108 maçın sadece 9’unda sahada yer almadı.

Kanadalı futbolcu, 99 lig maçının 94’ünde ilk 11’de forma giydi. Öte yandan Hutchinson, Beşiktaş’ın şampiyon olduğu geçen sezon tüm maçlarda forma giymeyi başardı. Atiba, centilmen futboluyla da dikkati çekiyor. Orta sahada etkili görevler alan Kanadalı futbolcu, üst üste 54 maç kart görmeyerek ilginç bir istatistiğe imza attı.

Kartal şut çalıştı

Siyah-beyazlılar, Süper Lig’in 7. haftasında yarın Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Şenol Güneş gözetiminde basına kapalı yapılan idmana Oğuzhan Özyakup katılmadı ve sahada takımdan ayrı bireysel çalıştı.

Diğer oyuncular ise takım halinde yapılan ısınma koşularının ardından pas çalışması ile devam eden antrenman taktik çalışmaların ardından yapılan şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş zorlu maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve daha sonra özel uçak ile Kayseri’ye gidecek.