Beşiktaş-Mersin İY maçı kar nedeniyle tatil edildi

Beşiktaş-Mersin İY maçı kar nedeniyle tatil edildi

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Beşiktaş ile Mersin İdmanyurdu'nu karşı karşıya getiren mücadele 5. dakikada tatil edildi.

Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçı yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi.

Maç öncesinde Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın bulunduğu bölgede etkisini sürdürürken, karşılaşmanın öncesinde 4. hakem Mehmet Cem Hanoğlu sahayı inceledi ve uygun şartların bulunmadığını dile getirdi.

Maç öncesinde hakem Mete Kalkavan maç öncesinde çizgileri son kez belirginleştirdi ve oyunu bu yüzden 8 dakika geç başlattı.

HAKEM OYUNU DURDURDU

Maçın 6. dakikasında hakem Mete Kalkavan oyunu durdurarak oyuncuları saha kenarına gönderdi ve saha çizgilerinin belirginleştirilmesini istedi.

Saha kenarındaki muhabirlerin yayıncı kuruluşun sunucusuna verdiği bilgiye göre hakem kenardaki yetkililere Mete Kalkavan, "Maçı oynatmak için şansımı deneyeceğim biraz daha zorlayacağım" dedi.

24 SAAT SONRAYA ERTELENMEDİ

Talimatlara göre tatil edilen karşılaşmalar 24 saat sonra aynı yerde kaldığı yerden devam ediyor. Ancak TFF, İstanbul'da hava koşullarının yarın daha kötü olacağı bilgisinin gelmesiyle maçı ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.