Beşiktaş'a iki dev rakip !

Beşiktaş'a iki dev rakip !

Liverpool forması giyen orta saha oyuncusu Lucas Leiva'yı listesine alan Beşiktaş yönetimi, İngiliz ekibi ile görüşmelere başladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kadrosuna bir orta saha, bir de stoper eklemenin hesaplarını yapıyor. Yönetim bir süre önce orta saha pozisyonu için Ozan Tufan ve Gökhan İnler ile temasa geçmişti. Bu iki girişimden de olumlu sonuç alamayan Beşiktaş, rotasını İngiltere'ye çevirdi. Fakat Kartal'ın bu transferde iki dev rakibi var.
 
4 MİLYON EURO'LUK TEKLİF
 
Liverpool forması giyen Lucas Leiva'yı listesine alan yönetim, İngiliz ekibi ile görüşmelere başladı. 27 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunun bonservisine 4 milyon Euro teklif etmeye hazırlanan siyah beyazlılar, bu hafta içinde temaslarını yoğunlaştıracak.
 
İNTER VE JUVENTUS DEVREDE!
 
Liverpool'un efsane oyuncusu ve Skysports futbol yorumcusu Jamie Carragher, Lucas Leiva'yla ilgili Beşiktaş'ı üzecek bir açıklama yaptı.
 
Carragher Leiva'nın çok fazla futbol oynamak istediğini söylerek; 'Lucas Leiva çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen yeterli süre alamıyor. Bu yüzden kendisi futbol oynayacabileceği bir kulübe gitmek istiyor.' dedi.
 
İtalyan devleri İnter ve Juventus'un Leiva için girişimde bulunduğunu belirten Carragher, Brezilyalı orta saha oyuncusunun, transfer sezonunun sona erdiği 1 Eylül gününden önce takımdan ayrılacağını iddia etti.
 
İNTER KİRALIK, LİVERPOOL GREMİO DİYOR
 
Jamie Carragher, İnter'in gişiminin kiralama yönünde olduğu ve İtalyan ekibinin gelecek hafta bu transferden bir sonuç almayı umduğu belirtirken, oyuncunun kulübü Liverpool'un, Leiva'yı Gremio'ya satmayı düşündüğünü söyledi.
 
KHEDİRA YERİNE LEİVA

 
Serie A şampiyonu Juventus'un ise bu sezon transfer ettiği Sami Khedira'nın sakatlığının uzun dönemli olmasından dolayı oyuncunun yerini Lucas Leiva'yla doldurmak istediği belirtildi.
 
22 KEZ MİLLİ OLDU
 

2007 yılında bu yana Liverpool'da top koşturan 27 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 32 kez forma giydi. Sakatlığı nedeniyle geçen sezon Beşiktaş ile Liverpool arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi eşleşmesinde görev yapamayan Levia, 22 kez Brezilya Milli Takımı formasını terletti.

Milliyet