Beşiktaş'ı Galatasaray için reddetti !

Beşiktaş'ı Galatasaray için reddetti !

Aslan'ın yeni kralı Eren Derdiyok, siyah-beyazlılardan gelen teklifi elinin tersi ile itti.

Kartal, sarı-kırmızılı kulübün adı bile ortada yokken Eren’i istedi. Kasımpaşa yönetimi, golcüsüne “Seni her hâlükârda satacağız ama istediğin bir kulüp olsun. Beşiktaş teklif yaptı ne dersin?” dedi 
 
Eren ise G.Saray hedefinden vazgeçmemek için başka bir takımı aklından bile geçirmeyip, “Beşiktaş’a gitmek istemiyorum” sözleriyle Kartal’ı geri çevirdi.
 
G.SARAY Eren Derdiyok transferi ile birlikte forvet hattına önemli bir takviye yaparken 28 yaşındaki golcünün de sarı-kırmızılı formayı giyebilmek için büyük bir fedakârlık yaptığı ortaya çıktı. Geçen sezon Kasımpaşa forması ile 32 maça çıkıp 14 gol ve 5 asist ile oynayan Derdiyok için, Mario Gomez’in ayrılması ile birlikte Beşiktaş devreye girdi. 
 
BİP Spor’un haberine göre Kasımpaşa yönetimi, golcüsünü karşısına alarak hem kulübün durumunu hem de kendisine talip olan önemli bir takım olduğunu açıklayıp  siyah beyazlılardan gelen teklifi aktardı. Kasımpaşa yönetimi görüşmenin son bölümünde de Eren’e “Seni her hâlükârda satacağız ama senin de istediğin bir kulübe satmak istiyoruz. Beşiktaş teklif yaptı ne dersin?” sorusu yöneltildi.
 
GEÇEN sezonu şampiyon olarak kapatan ve Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılacak olan Beşiktaş’ın teklifi Eren tarafından hemen reddedildi. Mario Gomez’in ayrılığı sonrasında direkt oynama fırsatı da olan Eren, Kasımpaşa yönetimine Beşiktaş’tan gelen teklifi kabul etmek istemediğini belirterek net bir cümle kurdu: “Beşiktaş’a gitmek istemiyorum.” 
 
ZAMANINI BEKLEDİ!
 
BU sözler üzerine Kasımpaşa yönetimi de oyuncunun bu durumunu anlayışla karşıladı. Eren Derdiyok’un daha G.Saray ile net bir görüşme bile olmadan Beşiktaş’tan gelen teklifi reddetmesi ise tamamen sarı-kırmızılı takıma olan hayranlığından.  Basel, B.Leverkusen, Hoffenheim gibi ekiplerin formasını da giyen Eren Derdiyok, her zaman formasını giymek istediği G.Saray için ihtimal varken Beşiktaş’ı kabul etmeyerek hayallerinin peşinden koşmak istediğini de teklifi reddetmesinin ardından yakın çevresi ile paylaştı.

Vatan