Beşiktaş'ın derbi umudu

Beşiktaş'ın derbi umudu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’yı ligin 9. haftasındaki Fenerbahçe derbisine yetiştirmeye çalıştıklarını bildirdi.

Fikret Orman, Vodafone Arena’yı ligin 9. haftasındaki Fenerbahçe derbisine yetiştirmeye çalıştıklarını bildirdi, “Stadın ilk haftalara yetişmeyeceği kesin. Fenerbahçe derbisine yetiştirmek istiyoruz. Açılış maçını Fenerbahçe ile oynamak bize keyif verir. Bayram sonu ile çatı kalkmış olacak. Ondan sonrada zemin, koltuk işlerine gireceğiz. Biz maçlarımızı deplasmanda oynayıp, döndükten sonra da içeride oynamak istiyoruz. TFF’ye bildirimde bulunduk. Bildirim olumsuz gelirse ona göre karar veririz. UEFA maçlarını Olimpiyat Stadı’nda oynayacağız” dedi.

Galatasaray ve Trabzon’a tepki

“Rakiplerimiz başta Galatasaray olmak üzere ilk maçlarımızı deplasmanda oynamamızdan medet umuyor. Demek ki Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük kulübü. Bundan korkuluyor. Galatasaray karşı çıkıyor. Trabzonspor Başkanı bize, ‘tamam’ demişti, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e farklı konuşmuş. Benim bildiğim Hacıosmanoğlu bir öyle bir böyle değildir. Ben kendisini aradım telefonumu açmadı. Fenerbahçe ile bireysel ilişkim olmadı. Federasyon üzerinden olmuş. Fenerbahçe ilkten hayır demiş sonra bizimle maçları yoksa kim nerede oynarsa oynasın demiş. Bizim muhattabımız TFF’dir.”