Beşiktaş'ın transfer aracısı Quaresma

Beşiktaş'ın transfer aracısı Quaresma

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önceki akşam transfer yapmak için sürpriz bir şekilde Türkiye'den ayrıldı.

Vincent Aboubakar'ı arayan Ricardo Quaresma, "Beşiktaş'ta beraber oynayalım. Seni bekliyorum" dedi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, cumartesi günü işi bitirmek için Lizbon'a uçtu.

Daha önce Benfica'dan Anderson Talisca'nın transferi için büyük aşama kaydeden yönetimin son hamlesini yapmak amacıyla Lizbon'a giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman seyahatinde bu isme imza attırmayı planlarken, bir yandan da Vincent Aboubakar için girişimlerde bulunuyor.
 
Porto'nun yeni sezonda kadroda düşünmediği Vincent Aboubakar'ı ikna etmek isteyen Orman, Porto yönetimiyle görüşmelerini sürdürürken kendi oyuncusu Ricardo Quaresma'dan da destek istedi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Portekizli yıldızdan 2014-2015 sezonunda Porto'da beraber forma giydiği Aboubakar'ı arayarak Beşiktaş, Türkiye ve İstanbul hakkında bilgilendirmesini talep etti.
 
Ricardo Quaresma'nın da, "Daha önce olduğu gibi şimdi de Beşiktaş'ta beraber oynayalım. Seni bekliyorum" dediği öğrenildi.
 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bu iki isimden en az biriyle Türkiye'ye dönmeyi planladığı öğrenildi.
 
155 DAKİKADA BİR GOL ATTI
 
Porto kulübü ile iki sezonda 63 karşılaşmaya çıkan ve 26 gol atan Vincent Aboubakar, 4 bin 51 dakika süre alırken, Portekiz ekibi öncesinde ise Fransa'da Lorient ve Valenciennes kulüplerinin formaları giydi.
 
Sabah