Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'da !

Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'da !

Beşiktaş Kulübü, Ganalı futbolcu Daniel Opare ve kulübü Porto ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Öte yandan Ganalı sağ bek saat 18:00'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi.

Beşiktaş Kulübü, sağ bek transferi için resmi açıklamayı yaptı. Siyah beyazlı kulüp, Ganalı futbolcu Daniel Opare'nin transferi için kendisi ve kulübü Porto ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş Kulübü'nün KAP açıklaması şöyle:

"Daniel Opare'nin Şirketimize transferi ile ilgili olarak Oyuncunun kendisi ve FC Porto kulübü ile görüşmelere başlanmıştır."

AKŞAM SAATLERİNDE İSTANBUL'A GELDİ

Beşiktaş'ın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği 24 yaşındaki Ganalı futbolcu Daniel Opare, saat 18:00'da İstanbul'a geldi. Portekiz'in Porto takımında forma giyen Opare, Atatürk Havalimanı'ndan kendisini bekleyen araçla  ayrılarak, kalacağı otele gitti.

Ganalı futbolcunun yarın İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah- beyazlı kulüple sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalaması bekleniyor. Opare'nın yarın öğleden sonra Antalya kampına katılacağı bildirildi.
 

Hürriyet