Beşiktaş'ta Gomez itirafı !

Beşiktaş'ta Gomez itirafı !

Beşiktaş Genel Sekreteri Ürkmezgil, Alman yıldız için yaptığı açıklamada samimi bir itirafta bulundu.

Be­şik­taş Ge­nel Sek­re­te­ri Ah­met Ürk­mez­gil, önem­li açık­la­ma­lar yap­tı.

Al­man gol­cü Ma­ri­o Go­me­z’­i de­ğer­len­di­ren de­ne­yim­li ida­re­ci, “At­tı­ğı gol­ler ha­ri­ka; ama per­for­man­sı ve ta­kı­mı­mı­za gös­ter­di­ği bağ­lı­lık çok da­ha önem­li. Açık­ça­sı Ma­ri­o bek­le­di­ğim­den çok da­ha iyi çık­tı. Se­zo­nun oynanan bölümünde bu ka­da­rı­nı bek­le­mi­yor­du­m” di­ye ko­nuş­tu. Ta­kı­mın bir di­ğer yıl­dı­zı Ri­car­do Qua­res­ma için­se, “Ri­car­do ger­çek­ten ikin­ci Be­şik­taş dö­ne­mi­ni ya­şı­yor. Tam is­te­di­ği­miz gi­bi. Ken­di­sin­den çok mem­nu­nuz. Böy­le bir Qua­res­ma bek­li­yor­du­k” de­di.

“BU SEZON GEÇEN SEZONA BENZEMEZ”

Ta­kı­mın gi­di­şa­tı­nı da de­ğer­len­di­ren Ürk­mez­gil, “Çok iyi gi­di­yo­ruz. Ama ba­zı çev­re­ler faz­la abar­tı­yor. Biz ayak­la­rı ye­re ba­san bir ta­kı­ma sa­hi­biz. Bun­lar­dan et­ki­len­me­ye­cek­ler. Ay­rı­ca ta­kı­mı­mı­zın şu an­da­ki per­for­man­sı ge­çen se­zon ve on­dan ön­ce­ki­ler­le kar­şı­laş­tı­rı­la­maz. Ger­çek­ten çok iyi­yiz. Ve böy­le de­vam ede­cek. İs­ke­let kad­ro­mu­zu kur­duk. Bu­gün­kü ba­şa­rı at­tı­ğı­mız te­me­le bağ­lı. Oyun­cu­lar sa­ha içe­ri­sin­de ve dı­şın­da bir­bi­ri­ni çok iyi an­lı­yor­lar. Ne­re­ye ko­şa­cak­la­rı­nı çok iyi bi­li­yor­lar. Ne­re­ye ko­şu ya­pa­cak­la­rı­nı, na­sıl top ala­cak­la­rı­nı his­se­di­yor­lar. Bu se­ne çok da­ha iyi­yiz. Ge­çen se­zo­na ben­ze­me­z” diye konuştu.

“BARCELONA İLE TEMASLAR BAŞLADI ”

Ürk­mez­gil, Vo­da­fo­ne Are­na­’nın açı­lı­şı­na Bar­ce­lo­na­’yı ge­tir­mek is­te­di­ği­ni açık­la­yan Baş­kan Fik­ret Or­ma­n’­ın gay­rires­mi te­mas­la­ra baş­la­dı­ğı­nı be­lir­te­rek, “İlk­ba­har gi­bi açı­lış yap­ma­yı plan­lı­yo­ruz. 1 haf­ta­ya ka­dar ça­tı­yı aya­ğa kal­dır­ma iş­le­mi bi­ter. Sta­dı­mı­zın özel bir ça­tı­sı ola­cak. Es­te­tik ve çok iş­lev­li. Tür­ki­ye'de ilk kez böy­le bir stat ça­tı­sı ya­pı­lı­yor. On­la­rın prog­ra­mı da uy­gun­sa baş­ka­nı­mı­zın bah­set­ti­ği ta­rih­ler­de açı­lış ma­çı­nı Bar­ce­lo­na ile ya­pa­bi­li­ri­z”dedi.

Bugün