Bu nasıl yedek takım ?

Bu nasıl yedek takım ?

Süper Lig’in 14. haftasında Gaziantepspor’la pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular iki grup halinde çalıştı.
 
Trabzonspor maçında ilk 11’de forma giyenler üst sahada ayak tenisi ve minyatür kale ile çalışmayı tamamladı. Diğer oyuncular ise alt sahada daha yoğun bir çalışma programı gerçekleştirdi. Yedek oyuncuların yer aldığı antrenmanda ortaya çıkan kadro oldukça iddialıydı. Sezon başında çok güçlü bir kadro oluşturan Fenerbahçe’nin ‘yedek’ takımı Fabiano, Şener, Ba, Kadlec, Caner, Meireles, Ozan, Volkan Şen, Uygar, Markovic ve Fernandao’dan oluştu.
 
Sakin Ertuğrul!
Yan top çalışması sırasında kaleci Ertuğrul’un müdahalesi sonrası Caner Erkin bir anda yerde kaldı. Takım arkadaşının darbesiyle sert biçimde yere düşen Caner, “Yavaş Ertuğrul” diyerek, takım arkadaşından daha dikkatli olmasını istedi.

 ‘Tartışma yok’
Antrenmanın son bölümünde Vitor Pereira ile Caner Erkin’in diyaloğu gözlerden kaçmadı. Sağ dizinden geçirdiği operasyonun ardından takıma dönen Caner dünkü çalışmada dizinde bir ağrı hissetti. Milli futbolcu son bölümde bu sebeple soyunma odasına dönmek isterken yardımcı antrenör idmana devam etmesini istedi.

Çalışmayı sürdüren Caner ardından durumunu Pereira’ya aktardı. 1-2 dakikalık görüşme sonrası yıldız futbolcu soyunma odasına gitti. İkili arasında tartışma veya olumsuz bir konuşmanın olmadığı bilgisi paylaşıldı.

Milliyet