Bülent Korkmaz ilk kez konuştu !

Bülent Korkmaz ilk kez konuştu !

İddialara göre en az 1.5 yıllık imza atmak isteyen Bülent Korkmaz, Galatasaray'ın teklifini reddetti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'ın efsane kaptanı, başkan Dursun Özbek'e "Para konuşmam, burası beni Bülent Korkmaz yapan camia ancak kendimi ispat etmek için gerekli süreyi istiyorum" dedi
 
Galatasaray'da 7 yıl aradan sonra ikinci Bülent Korkmaz döneminin bugün başlaması bekleniyor. Başkan Dursun Özbek, Bülent Korkmaz ile hafta başı anlaşma sağlamıştı. Dün Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenazesine yönetim kurulu toplu olarak katılınca, Korkmaz'ın anlaşması bugüne kaldı. Galatasaray'a çeyrek asır futbolcu olarak hizmet eden Korkmaz'ın, Özbek ile yaptığı görüşmede, "Para konuşmam, burası beni Bülent Korkmaz yapan camia ancak geçen sefer kendimi ispat etmek için yeterli süreyi bulamadım. Bu kez yeterli süreyi istiyorum" dediği ifade edildi. 
 
BÜLENT KORKMAZ GALATASARAY'I REDDETTİ!
 
Habertürk'te yer alan habere göre ise; Galatasaray, teknik direktörlük görevi için görüştüğü Bülent Korkmaz ile anlaşamadı, yeni hoca altyapının başındaki Jan Olde Riekerink oldu
 
Teknik direktör arayışlarını sürdüren G.Saray’da Bülent Korkmaz defteri dün kesin olarak kapanırken yeni hoca Sneijder’ın tavsiyesi ile altyapının başına gelen Jan Olde Riekerink oldu. 
 
Yönetimin 9 maçlık sözleşme talebine karşılık en az 1.5 yıllık kontrat isteyen Korkmaz’ın uzun vadeli bir projenin başına gelmek istediği ve bu teklifi reddettiği öğrenildi.
Bugün ilk idmanına çıkacak olan Riekerink’in yardımcılığını iki maçtır takımı çalıştıran A2 takımın hocası Orhan Atik’in yapacağı ifade edildi.