Cengiz Özyalçın canlı yayında ağladı !

Cengiz Özyalçın canlı yayında ağladı !

Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

 Cengiz Özyalçın, maç sonrasında ağladığını söyledi, “Her Galatasaraylı üzgündür. Üzülmemek elde değil” diye konuştu.

Yurt dışında bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in yokluğunda takımla birlikte Gaziantep’e giden 2. Başkan Cengiz Özyalçın karşılaşmanın ardından gözyaşlarını tutamadı.

Basın mensuplarının, “Gözlerinizde yaş görüyoruz, ağladınız mı?” sorusuna “Evet. Her Galatasaraylı üzgündür. Üzülmemek elde değil” diye yanıt veren Özyalçın, “Taraftarımıza sitem etmek istemem. Taraftarımız doymuş. Takımını hep şampiyon görmek istiyor ve haklılar. Ama kulübün içinde bulunduğu koşulların ve özellikle sporcularımızın uzun ve yorucu demoralize olmuş maça çıkışlarını düşünmeden bazı söylemlerde bulunuyorlar” diye konuştu.

Sarı-kırmızılıların 2. Başkanı, “Yönetim istifa edecek mi?” sorusuna da, “Galatasaray’ın bir tüzüğü vardır. Buna göre istifa istenebilir. Başkanıma ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Zor koşullarda görev yapıyoruz. Genel Kurul’un alacağı her karara saygı duyarız. Seçim kararı çıkarsa buna karşı çıkmayız. Mart ayının ikinci yarısında Mali Genel Kurul’da birlikte olacağız. Hep birlikte göreceğiz” dedi.