Chiellini gerçeği ortaya çıktı !

Chiellini gerçeği ortaya çıktı !

İstanbul'daki fotoğrafı yayınlanarak "Fenerbahçe ile görüşüyor" iddiası yayılan Chiellini'nin fotoğrafının 3 yıl öncesine ait olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe için İstanbul’a geldiği iddia edilen Juventus’un İtalyan savunmacısı Giorgio Chiellini ilgili enteresan bir gerçek ortaya çıktı.. Deneyimli savunmacının, bir twitter hesabında yer alan İstanbul’da çekilmiş fotoğrafının 3 yıl önceye ait olduğu İtalyan basınınca belirtildi.. Tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe ile görüştüğü söylentileri asılsız çıktı.

Söz konusu twitter hesabında Chiellini’nin İstanbul’daki fotoğrafı yayınlanarak, “Fenerbahçe ile görüşüyor” iddiasında bulunulmuştu.

İtalyan stoper, Torino ekibi için hala kilit isimlerden biri. Sarı-lacivertlilerin sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Bruno Alves yerine Chiellini’yi getireceği söz konusu ediliyordu. Chiellini sağ dizindeki sakatlık yüzünden bu sezonki maçların büyük bir kısmında takımını yalnız bıraktı.

İtalyan basını, Juventus’un Chiellini’yi satmaya yanaşmayacağını belirtiyor. Başarılı savunmacının kulübüyle 2018’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

1-20160501111329.jpg