Claudio Taffarel güven veriyor

Claudio Taffarel güven veriyor

Daha önce Fatih Terim, Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın atılması ile takımın başına geçen Claudio Taffarel, Prandelli'den sonra da takımı yönetmişti.

Her takıma lazım bir antrenör Claudio Taffarel… Futbolculuk kariyerinde harikalar yaratan Claudio Taffarel, yine hayat kurtarıyor.

Brezilya tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi olarak gösterilen ve Galatasaray’ın Arsenal’i yenip UEFA Kupası’nı kazandığı finalde maçın adamı seçilen Claudio Taffarel, antrenörlük kariyerinde de vazgeçilmez oldu. Fatih Terim’le başlayan serüven içerisinde sayısız başarıya imza atan Brezilyalı, Prandelli ve Mancini’nin de vazgeçilmezi oldu.

CLAUDIO TAFFAREL SADECE FENERBAHÇE’YE YENİLDİ

Kaleci antrenörü olarak geldiği Galatasaray’da, Mersin İdman Yurdu ile oynanan karşılaşmada teknik direktör Fatih Terim, yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş’ın atılmasıyla teknik direktörlük yapmak zorunda kalan Claudio Taffarel, Prandelli’den sonra da takımın başına geçmişti. Antalyaspor önünde de sarı-kırmızılıları yönetecek olan Claudio Taffarel, bugüne kadar Galatasaray’ın başında çıktığı 6 lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 de yenilgi aldı. Claudio Taffarel sadece Fenerbahçe’ye deplasmanda 2-1 yenildi.

AMK Gazetesi