Denayer ayrılmak istiyor !

Denayer ayrılmak istiyor !

Galatasaray'ın büyük umutlarla Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer takımdan ayrılmak istediğini menajerine iletti.

Sezon başında büyük umutlarla Manchester City'den kiralık olarak transfer edilen ancak bir türlü bekleneni veremeyen Jason Denayer yol ayrımında.

İSYAN ETTİ

Kralspor.com'un haberine göre sarı-kırmızılılara stoper olarak transfer edilen ancak geldiği günden beri yaşanan ihtiyaç nedeniyle sağ bek bölgesinde oynatılan Denayer isyan etti.

FORMA ŞANSI İYİCE AZALDI

Transfer sezonunun başlaması ile sağ bek arayışlarına giren Galatasaray'da stoper olarak da görev bulamayan Denayer'in, böylece sağ bek şansı da tamamen bitti.

MENAJERİNE "TAKIM BUL" DEDİ

Bu gelişmeler üzerine menajerine haber gönderen 20 yaşındaki Belçikalı genç yıldız "Eğer beni isteyen bir takım varsa görüşebiliriz. Galatasaray'da umduğumu bulamadım. Oynayabileceğim, iyi bir takıma gitmek istiyorum. Buradaki geleceğim konusunda tamamen umutsuzum. Eğer istediğimiz şartlarda bir takım olmazsa sezon sonuna kadar kendimi hazır tutup, Manchester City'ye en iyi şekilde döneceğim." dediği öğrenildi.

Kralspor.com