Diakhate'nin ikinci baharı

Diakhate'nin ikinci baharı

Kayseri Erciyesspor, geçen yıl kadrosunda kiralık olarak top koşturan Senegalli Pape Diakhate'yi transfer etti

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, geçen yıl kadrosunda kiralık olarak top koşturan Senegalli Pape Diakhate'yi renklerine kattı. İspanya’nın Grada takımından transfer edilen tecrübeli oyuncu bugün Antalya'da sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, mavi siyahlı ekiple mukavele imzalayacak

Kulüp Genel Menajeri Nuhkan Rüzgar, Antalya kampında hazırlıklarını sürdüren mavi siyahlı ekibin defansına önemli bir takviye yaptıklarını, defansa bir kanat oyuncusu daha alacaklarını belirtti. Rüzgar, "Gelecek sezon yabancı yasağı önemli ölçüde kalkacağı için yerli oyuncuların bu ara transferde bazıları çok yükseklerde. O nedenle bizde tedbirli davranıyoruz. Eski oyuncumuz, Diakhate önemli bir transfer" dedi.

Bu arada Kayseri Erciyesspor'un Bursasporlu Ferhat Kiraz konusundaki girişimleri de sürüyor. Kayseri Erciyesspor'un Antalya'da devam eden devre arası kampında 14-17 Ocak tarihleri arasında iki yabancı takımla iki ayrı özel maç oynayacağı bildirildi.

DHA