Dursun Özbek kriz yarattı !

Dursun Özbek kriz yarattı !

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu toplantısında kardeşi hakkında yapılan konuşmaya sinirlenerek salonu terk etti.

Galatasaray Kulübü’nün dün yapılan Divan Kurulu Toplantısı’nda gergin anlar yaşandı. Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantının başında üyelere hitap eden kulüp başkanı Dursun Özbek, finansal fair play kriterleriyle ilgili olarak hafta başında UEFA yetkilileri ile İsviçre’de yaptığı görüşme hakkında bilgi verdi.

Özbek’in konuşmasının ardından söz alan divan kurulu üyesi Ayhan Özmızrak, Galatasaray Yönetim Kurulu’na sert eleştirilerde bulundu. Özbek yönetiminin son günlerdeki icraatlarına değinen Özmızrak, “Mayıs ayında listenize almadığınız kardeşiniz Mehmet Özbek’i Florya’da futbol ve Sportif A.Ş’nin başına getirdiniz. Madem öyle listenize alsaydınız” şeklinde konuştu.

Özmızrak’ın bu sözlerine sinirlenen başkan Özbek, divan kurulu üyelerinin şaşkın bakışları arasında toplantı salonunu terk etti ve daha sonra arabasına binip Galatasaray Lisesi’nden ayrıldı. Dursun Özbek’in salonu terk etmesinin ardından kürsüye çıkıp konuşma yapan divan kurulu üyesi Hayri Kozak, “Başkanın bir rahatsızlığı mı var? Dinlemesini bilmek bir meziyettir. Başkan nerede?” diye tepki gösterdi.

Bu arada Galatasaray Kulübü yetkilileri, başkan Dursun Özbek’in saat 15.00’teki bir toplantıya yetişmesi gerektiği için toplantıdan erken ayrıldığını bildirdi.