Fenerbahçe Buvac ile prenspite anlaştı

Fenerbahçe Buvac ile prenspite anlaştı
Güncelleme:

Fenerbahçe'de yeni teknik diretkörün kim olacağı merak edilirken, Klopp’un yardımcılığını yapan Zeljko Buvac ile prensipte anlaşıldığı konuşuluyor.

Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Damien Comolli, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Fransa’da hoca adaylarıyla görüşen futbol adamının kısa süre içinde hazırladığı raporu Başkan Ali Koç’a sunacak. Comolli’nin listesinde Klopp’un eski yardımcısı Buvac’ın ismi ön planda. Liverpool’a yakın haber siteleri de Bosna Hersekli çalıştırıcının Fenerbahçe’nin tüm şartlarını kabul ettiği yönündeki haberleri ısrarla yapmaya devam ediyor. 17 yıl yardımcılığını yaptığı Klopp’la yolları ayıran 56 yaşındaki Buvac, kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istiyor.

SON PÜRÜZLER GİDERİLİYOR

Comolli’nin, Klopp’la literatürüe giren ‘gegenpressing’ (hızlı pres) sisteminin mimarlarından biri olan Buvac’ı beğendiği öğrenildi. Fransız futbol adamı, Boşnak çalıştırıcının bu oyun anlayışını F.Bahçe’ye de yerleştirebileceğine inanıyor. Comolli’nin takımın başına getirmek için son pürüzleri gidermeye çalışırken Bosna Hersekli çalıştırıcıyla anlaşmaya varılamaması ihtimaline karşı alternatifleri hazır tutuyor. Comolli ve Başkan Ali Koç’un bu hafta içinde, Aykut Kocaman’a alınan kararı açıklayacağı öğrenildi.

COCU’NUN MENAJERİ İSTANBUL'DA

Philip Cocu’nun menajeri Rob Jansen, dün akşam Sarı-Lacivertli yönetimle görüşmek için İstanbul’a geldi. Cocu ise PSV’deki görevini resmi olarak sürdürmeye devem ediyor. Şu anda tatilde olan Hollandalı çalıştırıcının yarın İstanbul’a geleceği iddia ediliyor. PSV kanadından ise hiçbir açıklama gelmedi. Öte yandan Hollanda basınında çıkan haberlerde, Cocu’nun, ‘PSV’den 10 yıl ayrılmayı düşünmüyorum’ sözleri özellikle vurgulandı.