Fenerbahçe İnterli yıldızı resmen bitiriyor !

Fenerbahçe İnterli yıldızı resmen bitiriyor !

İnter'in satış listesine koyduğu Fredy Guarin için atağa geçen F.Bahçe, bu transferde mutlu sona ulaşıyor.

Kanarya, İnter'in Kolombiyalı orta sahasını resmen bitirdi. İtalyanlar'ın satışa koyduğu '29 yaşındaki' oyuncu için İnter'e 8 milyon euro teklif yapıldı. Çizme ekibinin 12 milyon euroluk direnci kırıldı, transfer artık imzalara kaldı.

Dün Milano'ya giden Sportif Direktör Terraneo, İnter kulübü ve oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı. Bonservis bedeli olarak İnter'in 12 milyon euro istediği Guarin konusunda önemli bir mesafe alındığı da öğrenildi. Fener'in 8 milyon euroya dek çıktığı da belirtildi. İtalyanlar'ın direnci kırılırken Guarin için söz kesme noktasına gelindiği ifade edildi.

PORTO'DAN PEREİRA'NIN ÖĞRENCİSİ

1986 Kolombiya doğumlu olan Fredy Guarin, önemli bir orta saha oyuncusu. 1.84 boyunda olmasından dolayı orta sahada hava toplarında etkili. Boca Juniors, Saint-Etienne'de kiralık oynarken Porto'da 2008-2012 yıllarında görev yaptı. Pereira ile çalıştı. Son 4 sezonu İnter'de geçirdi. 2006 yılından beri oynadığı Kolombiya milli takımında ise 42 maça çıktı.

SIRP MİLİVOJEVİC İÇİN DE ATAK

F.Bahçe, Guarin ile yetinmeyip orta sahaya bir oyuncu daha alıyor. Pereira'nın bu konuda yönetime bir rapor verdiği ve M. Topal, Meireles, Guarin ve yeni bir orta sahadan 2'sini oynatmayı planladığı belirtildi. Luka Milivojevic ismi bu konuda ön planda. Pereira'nın Olympiakos'tan  öğrencisi olan Sırp futbolcunun bosnervisi Anderlecht'te. F.Bahçe bir kaç güne bi ismi, olmazsa Obi Mikel'i kadrosuna katacak.

Akşam