''Fenerbahçe Türkiye'nin Real Madrid'i''

''Fenerbahçe Türkiye'nin Real Madrid'i''
Güncelleme:

F.Bahçe'nin İspanyol forveti Soldado, sarı-lacivertlileri neden tercih ettiğini açıkladı:

“Buradaki hedefleri gayet iyi biliyorum. Şampiyon takımdayım. Real Madrid’le F.Bahçe’yi kıyaslıyorum çünkü şu anki kulübümün büyüklüğüİspanya’da Real’in tuttuğu yerle aynı.”

F.BAHÇE’NİN Villarreal’den transferi Roberto Soldado, sarı-lacivertlilerin ekim ayı dergisine konuştu. Sarı-lacivertlileri İspanyol devi Real Madrid’e benzeten deneyimli golcü, şunları söyledi:
 
“F.BAHÇE’Yİ daha önce şampiyon yapmış bir teknik direktörümüz var. Şu anda ise tek düşüncesi; tekrar şampiyon olabilmemiz. Takım kadrosu bu hedeflerle yenilendi. Ben de hedefleri gayet iyi biliyorum. Şampiyon bir takımdayım. Real Madrid ile F.Bahçe’yi çok kıyaslıyorum çünkü F.Bahçe’nin büyüklüğü İspanya’da Real Madrid’in tuttuğu yerle aynı. Bu formayı giymek ve hizmet etmek benim için büyük bir onur.
 
‘HEDEFİM MİLLİ TAKIM’
 
ANTRENMANLARDA birbirimizin gelişimine katkı sağlamamız, saha içinde ise oyundan keyif almamız ve iyi anlaşmamız çok önemli. Aramızdaki bu iletişimden kazançlı çıkacak sezon sonunda takımımız olacaktır. Hepimiz oynamak istiyoruz ve aramızda rekabet var. Sahada olabilme rekabeti de, aynı şekilde takıma katkı sağlayacak. Herkes elinden gelenin en iyisini yaparsa, oynayan oyuncu mutlaka en üst düzeyde performans gösterecektir.
 
MİLLİ takımda oynamak, her oyuncunun hayalidir ancak İspanya’da büyük bir rekabet var. Genç oyuncular geliyor ve çok çok üst düzeyde performans sergileyebiliyorlar. Milli takıma gidebilmek için öncelikle burada yüzde yüzümle oynayıp takıma katkı verebilmem gerek. Açıkçası kafamda önce F.Bahçe var!”