Fenerbahçe yıldız ismi bitiriyor !

Fenerbahçe yıldız ismi bitiriyor !

İspanya'da üst düzey oyuncular arasında gösterilen Cezayirli sağ kanat oyuncusu için pazarlıklar sona erdi.

Fenerbahçe transferde son bombasını yarın patlatıyor. Yönetim, Valencia’nın 26 yaşındaki yıldızını resmen açıklayacak.

40 milyon harcadılar

KADROSUNU baştan aşağı yenileyen Fenerbahçe son transfer bombasını yarın resmen açıklayacak. Teknik direktör Vitor pereira’nın listesindeki bir çok oyuncuyu renklerine bağlayan ve 40 milyon Euro’ya yakın bonservis bedeli ödeyen sarı-lacivertliler, Valencia’nın Cezayirli sağ kanat oyuncusunun da işini bitirdi.

Kulübüyle anlaştılar

SPORTİF Direktör Guiliano Terraneo uzun süren pazarlıklar sonrasında İspanyol kulübüyle el sıkıştı. Futbolcunun menajeriyle daha önceden yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına varan İtalyan spor adamı, resmi işlemler tamamlandıktan sonra futbolcuyu İstanbul’a getirerek medya karşısına çıkaracak.

5 yıldır Valencia’da

BEŞ yıldır Valencia kulübünün formasını giyen ve 173 resmi maçta 25 gol atan Feghouli, Fransa doğumlu. Cazeyir Milli Takımı’nda 35 kez görev yaptı. 9 gol 9 asistlik performansıyla dikkat çekti. Piyasa değeri 16 milyon olarak gösterilen Feghouli’nin bonservisine ne kadar ücret verileceği yarın resmen KAP’a bildirilecek.

GÖZLER VALENCİA’DA

FEGHOULİ’nin transferi beraberinde bir tartışma da getiriyor. Cezayirli futbolcunun formasını giydiği Valencia, Şampiyonlar Ligi’ne katılamaz ise Fenerbahçe bu oyuncuyu UEFA Avrupa Ligi’nde kullanamayacak. Bu yüzden tüm gözler Valencia’nın Monaco ile oynayacağı rövanş maçına çevrildi. Herkes İspanyol kulübünün Fransız rakibini elemesini istiyor.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

SARI-lacivertli yönetim günlerdir gazetelerde haber konusu olan Feghouli
için dün yine açıklama yaptı. Resmi siteden yapılan açıklamada, “Valencia’nın oyuncusu Sofiane Feghouli hakkında dün yapılan kulüp açıklamamıza rağmen, bugün bazı yazılı basında oyuncunun bonservis bedeli ve transfer ücretiyle ilgili çıkan haberler devam etmektedir. Transfer ile ilgili Valencia kulübünden cevap beklemekteyiz” ifadesi kullanıldı.

AMK Gazetesi