Fenerbahçe'de 10 numaraya sürpriz aday

Fenerbahçe'de 10 numaraya sürpriz aday

Transfer döneminde Fenerbahçe'ye 10 numara alınmayınca Advocaat takım içinden yeni çareler bulma kararı aldı.

Bu mevkide Salih Uçan’ın tek kalmasını istemeyen Hollandalı hoca; Moussa Sow, Jeremain Lens ve Miroslav Stoch’u da deneyecek

Teknik direktör Dick Advocaat, Fenerbahçe’de kanayan yara olarak gördüğü 10 numara için yeni isimlere yönelme kararı aldı... Hollandalı hocanın raporu doğrultusunda transfer döneminde yeni bir isim kadroya dahil edilmek istendiyse de mali sıkıntılar nedeniyle bu gerçekleşmedi.
 
Çaresiz takım içerisinden bir çözüm arayan tecrübeli teknik adam ilk etapta Salih Uçan’ı burada oynatmaya çalıştı. Ancak genç oyuncuyu yetersiz bulan Advocaat bu defa 10 numarada Alper Potuk’a yer vermeye başladı. Fakat Alper de kanayan yaraya ilaç olamadı ve bu mevkide istenileni veremedi.
 
İşte bu gelişmelerin ardından Dick Advocaat yeni isimleri 10 numarada deneme kararı aldı.
 
DÖNEM DÖNEM OYNAYACAKLAR
Öncelikli olarak teknik direktör Dick Advocaat Salih Uçan’ı yeniden bu alanda oynatacak. Ancak Hollandalı çalıştırıcı genç yıldızın burada yalnız kalmaması için dönem dönem 3 ismi de bu pozisyonda deneyecek. 
 
Bu isimler ise Moussa Sow, Jeremain Lens ve Miroslav Stoch. Kısacası Fenerbahçe’de kanayan yara olan 10 numara pozisyonunu tedavi etmekte kararlı olan Dick Advocaat’ın önümüzdeki haftalarda Sow, Stoch ve Lens’i bu bölgede oynatması kimseyi şaşırtmasın.

Habertürk

Milliyet