Fenerbahçe'de Dick Advocaat farkı

Fenerbahçe'de Dick Advocaat farkı

Fenerbahçe, Samadıra'da yeniden bilimin ışığında antrenman yapıyor.

Fenerbahçe, Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat'ın göreve gelmesiyle yeniden teknolojiyi kullanmaya başladı. Pereira döneminde yüzüne bakılmayan tesislerdeki cihazlar tekrar aktif hale geldi.

Vitor Pereira döneminde kullanılmayan tesislerdeki teknolojik aletler, Dick Advocaat ile tekrar aktif duruma geçti. Hollandalı çalıştırıcının yönetimindeki Fenerbahçe, Samadıra'da yeniden bilimin ışığında antrenman yapıyor. Tecrübeli teknik direktör, Pereira'nın görüşünü bile sormadığı analist Melikşah Sezgin ve kondisyoner Fatih Yıldız ile de güçlü bir işbirliği kurdu. Sezgin, Advocaat'a detaylı analiz ve ölçüm raporları sunuyor.

Yine Pereira döneminde adeta kaderine terk edilen Can Bartu Tesisleri'ndeki son teknoloji ürünü kondisyon aletleri de atıl kalmaktan kurtarıldı. Salon çalışmalarının programını ise Antrenör Yıldız hazırlıyor. Sezgin ve Yıldız ikilisi, yenilikleri takip edip en son model cihazları kulübe kazandırıyor. Aykut Kocaman döneminde başlayan bilimsel sürece yönetimde tam destek veriyor

AMK Gazetesi