Fenerbahçe'de yeni dönem

Fenerbahçe'de yeni dönem

Teknik direktör Vitor Pereira, Terraneo'ya umut dolu mesajlar verdi: Beyaz sayfa!

Teknik direktör Vitor Pereira, sportif direktör Giuliano Terraneo ile bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptı ve gelecekle ilgili umut dolu mesajlar verdi...

Portekizli çalıştırıcı yardımcılarının da katıldığı zirvede peş peşe oynanacak Kayserispor, Ajax ve Galatasaray derbisiyle ilgili olarak düşüncelerini dile getirdi. Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocası, “Beklentileri karşılayan bir başlangıç yapamadık. Fakat bu milli ara bizim için bir dönüm noktası olacak. Sezon başından beri ilk kez tam takım çalışacağız. Bizim için her şey yeni başlıyor. Bembeyaz bir sayfa açacağız. Önümüzdeki 3 maçı da kazanırsak taraftarı da tam anlamıyla havaya sokacağız” diye konuştu.

‘TAKIM DA İNANACAK’

Portekizli çalıştırıcı, yapılan toplantıda futbolcularla da görüşmeler yapacağını sportif direktör Giuliano Terraneo’ya iletti. Teknik direktör Vitor Pereira, “Ben kişisel olarak iyi sonuçlar alıp beyaz sayfa açacağıma ve taraftarları havaya sokacağıma tamamen inanıyorum. Yapacağım görüşmelerle oyuncularımı da buna inandıracağım” ifadelerini kullandı.

DİEGO ŞOV

Fenerbahçe, Kayseri maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor... Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan idmanda milli takımlardan dönen oyuncular da yer aldı. İdmanda futbolcular ayak tenisi oynadı. Son derece keyifli geçen ayak tenisi maçı Diego Ribas’ın şovuna sahne oldu. Brezilyalı yıldız şık hareketlerle hazır olduğunu göstermesi teknik heyeti sevindirdi.

Habertürk