Fenerbahçe'nin beklediği haber geldi !

Fenerbahçe'nin beklediği haber geldi !

Fenerbahçe'nin hazırlık kampına dahil edilmeyen Diego geleceğiyle ilgili önemli işaretler verdi.

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Diego Ribas transferine dair açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertlilerin hazırlık kampına alınmayan 10 numara, Brezilya'da bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor. Brezilyalı futbolcu Hallison ile birlikte antrenman yapan Diego Ribas basın mensuplarının kendisi ile ilgili sorduğu sorulara samimi cevaplar verdi.

Fenerbahçe'den ayrılmak üzere olduğunu doğrulayan Diego Ribas menajeri olan babasının transferi için görüşmelerde bulunduğunu açıkladı. Futbol hayatını Brezilya'da sürdürmek istediğini belirten Ribas, 'bir çok teklif aldım ancak bazı pürüzler var. Bu pürüzler çözüldüğü zaman yeni kulübüm de belli olacak.' dedi.

Flamengo ya da Santos

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe'nin göndermek istediği Diego Ribas, Flamengo ve Santos ile transfer görüşmelerinde bulunuyor. Yıldız oyuncunun futbol hayatına Santos'ta devam etmek istediği bilinirken Çin kulüplerinden Shandong'un da transfer de istekli olduğu aktarıldı. Diego Ribas'ın eski hocası Felix Magath'ın antrenörlüğünü yaptığı kulübün de Brezilyalı 10 numarayı gündeme aldığı ancak oyuncunun Brezilya'da oynama isteği sebebiyle bu transferin gerçekleşme olasılığının düşük olduğu belirtildi.

Diego Ribas, futbolcu arkadaşı Hallison ile birlikte Brezilya'da antrenmanlarını sürdürüyor

1-20160707153349.jpg