Fenerbahçe'ye Gökhan Gönül kıyağı !

Fenerbahçe'ye Gökhan Gönül kıyağı !

Fenerbahçe, Gökhan Gönül’ün taleplerini kabul etseydi yıllık maliyeti 3.6 milyon Euro olacaktı. Martin Montoya’nın maliyeti ise sadece 1.2 milyon Euro.

Önceki gün gelen karşılıklı demeçler sonrası Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe’de kalma ihtimali neredeyse sıfırlandı.

Sarılacivertlilerin, bu futbolcunun alternatifi olarak belirlediği Martin Montoya için ise bekleyişi sürüyor. Fenerbahçe, 24 yaşındaki İspanyol sağ bekin 1 yıllığına kiralanması için Barcelona ile prensip anlaşmasına vardı. Oyuncuyla da görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

GARANTİ PARASI 800 BİN EURO
Fenerbahçe, Montoya’nın transferini gerçekleştirmesi halinde büyük bir kar elde edecek. Yıldız futbolcunun 1 yıllık maliyetinin Gökhan Gönül’ün maliyetinin üçte birine denk geleceği öğrenildi. Montoya’nın yıllık garanti parasının 800 bin Euro olduğu, maç başınalarla birlikte toplam ücretinin azami 1.2 milyon Euro’yu bulacağı bildirildi.

500 BİN EURO’YA KİRALANACAK
Başkan Aziz Yıldırım, Gökhan’ın maç başı ücretlerle birlikte toplam yıllık maliyetinin 3.6 milyon Euro’ya geldiğini, olağan mali genel kurulda kürsüden açıklamış, aynı zamanda menajerinin de bu transferden 500 bin Euro istediğini dile getirmişti.

Fenerbahçe’nin Martin Montoya için Barcelona’ya kiralama bedeli olarak 500 bin Euro vereceği bildirildi..

BEŞİKTAŞ YOLCUSU
Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen Gökhan Gönül’ün adı Beşiktaş ve Barcelona ile anılıyordu. 
Ancak son yaşananların ardından Fener’e dönme ihtimali de doğmuştu. Önceki gün gelen karşılıkılı demeçler ise bu ihtimali iyice zayıflattı.