Ferdi Kadıoğlu için iki dünya devi devrede

Ferdi Kadıoğlu için iki dünya devi devrede
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesinin bitimine 2 yıl kala talibi artmaya devam ediyor. İngiltere'nin ve İtalya'nın dev kulüpleri sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine katmak için kolları sıvadı.

Fenerbahçe'de sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken ve Avrupa kulüplerinin radarına giren erdi Kadıoğlu, adı transferde en çok geçen futbolcuların başında geliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Benim tahminim, Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak" yorumunu yapmasının ardından yıldız futbolcunun yazın ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Arsenal, Tottenham ve Napoli sırada
Uluslararası çapta bilinen ve talep gören bir sol bek haline gelen genç futbolcu, Fenerbahçe’nin bu sezonki başarısının baş aktörlerinden oldu. Sarı lacivertli formayla çıktığı 189 maçta 17 gol atıp 21 asist yapan milli futbolcu için Arsenal ve Napoli başta olmak üzere birçok takımın sezon sonunda Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı iddia edildi.
Öte yandan İngiliz haber sitesi TeamTalk, İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'un Ferdi Kadıoğlu'na yakın ilgi gösterdiğini aktarmıştı. Söz konusu haberde Tottenham Menajeri Ange Postecoglou'nun hem Udogie hem de Porro ile rekabet edecek bir futbolcu istediği belirtilmişti. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Spurs'ün, Ferdi Kadıoğlu'nu listesine aldığı gelen haberler arasındaydı.
Söz konusu haberde Ferdi'nin orta saha çıkışlı bir oyuncu olduğu vurgulanırken, "Kadıoğlu kariyerine aslında ofansif bir orta saha oyuncusu olarak başladı, bu nedenle topa sahip olma konusunda oldukça rahat ve teknik açıdan sağlam bir oyuncu. Bu amaçla, Ange Postecoglou'nun orta sahaya geçerek rakibe karşı sayısal üstünlük kuracak ters bek oyuncularından beklediği şeye tam olarak uyuyor" ifadeleri yer almıştı. Son gelen haberler ise Tottenham'a ek olarak Arsenal ve Napoli'nin de Ferdi'yi listesine aldığı yönünde.