Fikret Orman: ''Heyecandan ölüyorum''

Fikret Orman: ''Heyecandan ölüyorum''

Fikret Orman, "Stadın heyecanından dolayı yemekten, içmekten, uykudan kesildim! Ölüyorum heyecandan" dedi.

Başkan Fikret Orman, Vodafone Arena’daki çalışmaların bir an önce tamamlanması için bütün gününü statta geçiriyor... Orman, “Stadın heyecanından dolayı yemekten, içmekten, uykudan kesildim! Ölüyorum heyecandan!” dedi.

Beşiktaş Camiası’nın yeni yuvası Vodafone Arena’nın 1 numaralı mimarı Başkan Fikret Orman, pazartesi günü kapılarını açacak 42 bin kişilik dev stadyumda bir aksaklık yaşanmaması için neredeyse tüm gününü statta geçiriyor... 
 
"Heyecandan ölüyorum"
 
İstanbul’da olduğu süreç içerisinde sabah saat 06.00’da başladığı stat mesaisini her gece 02.00’de tamamlayan Başkan, dün özel inşaat kıyafetleriyle stattaki çalışmaları takip ederken açıklamalarda bulundu. Orman, “Açılış yaklaştıkça her gün daha büyük heyecan basıyor... Stadın heyecanından dolayı yemekten, içmekten, uykudan kesildim! Ölüyorum heyecandan! Stadımızda en küçük aksilik olmaması için buradan ayrılmıyorum” ifadelerini kullandı.
 
‘Artık taviz yok’
 
Dev stadyumdaki güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde olduğunu söyleyen Orman, “Her sene taraftar olayları sebebiyle TFF’ye 4-5 milyon TL ödüyoruz. Artık statta nefes alıp vermek bile kontrol altında olacak. Kulübüme en küçük zarar verici davranışta bulunan kişilerin kartlarını iptal edeceğiz. Bu konuda taviz yok” ifadelerini kullandı.
 
Protokol açılışı yarın
 
Vodafone Arena’daki protokol açılışı; Divan Kurulu Üyeleri ve Cumhurbaşkanı, Bakanlar  ve milletvekillerinin katılımıyla Pazar günü gerçekleştirilecek. Yaklaşık 3 bin 500 kişinin yer alacağı etkinlikte temsili başlama vuruşunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.                        
Fanatik