Fikret Orman çılgına döndü !

Fikret Orman çılgına döndü !

Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen Sosa'nın tavrı, Fikret Orman'ı çıldırttı.

Jose Sosa, ayrılık talebini her dile getirişinde, terör olayları nedeniyle eşinin Türkiye'de kalmak istemediğini yinelemiş ve ülkesine döneceğini söylemişti.
 
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Tecrübeli futbolcunun rotasını Arjantin olarak açıklamasına rağmen, diğer taraftan Milan formasını giymenin hesaplarını yapması, terör olaylarını da bahane olarak göstermesi Beşiktaş yönetimini çileden çıkardı.
 
Siyah-beyazlılar, hem Jose Sosa'ya hem de onu ayarttığını düşündüğü İtalyan kulübüne, "Bu transferde ödün vermeyeceğiz, gerekirse FIFA'da hesaplaşırız" resti çekti.
 
HAKLARIMIZI KORURUZ
Yöneticilerin konunun muhataplarına, "Burası Beşiktaş, istediğiniz gibi gelip, canınız istediği zaman gidemezsiniz. Canınızın istediği şekilde oyuncuyu alamazsınız. Tavrınızı kulübümüze yapılmış saygısızlık olarak değerlendiriyoruz. Hukuki boyutta gereken neyse yapacağımızı ve haklarımızı sonuna kadar koruyacağımızı da bilmenizi istiyoruz" diyerek tepki gösterdikleri belirtildi.
 
BENİM İÇİN BİTMİŞTİR
Sosa'nın dayatmacı tavrı, Başkan Fikret Orman'ı da çileden çıkardı. Orman'ın yakın çevresine, "Biz Sosa için çok mücadele verdik. Sezon ortasında ailesine elimizden gelen özveriyi gösterdik. Riskli bir hamileliği olan eşi için özel doktor ve hemşire tuttuk, her şeyiyle ilgilendik. Doğrusunu söylemek gerekirse Sosa'dan böyle bir davranış beklemezdik. Bunu hiç hak etmedik. Yaptığı her şeyden önce büyük ayıp. Türkiye'nin en köklü ve en büyük kulübü olan Beşiktaş'a bu tavırları hiç kimse gösteremez. Beşiktaş'a saygısızlık yapanı hem oyuncu hem de kulüp bazında yok sayarım. Benim için Sosa bitmiştir" dediği öğrenildi.
 
ŞOK İDDİA: SOSA İSTANBUL'DAKİ SALDIRIYI BAHANE OLARAK KULLANDI
 
Takvim'den yer alan habere göre ise; Arjantinli oyuncuyu Beşiktaş’tan koparmak isteyen Milan, Sosa’nın menajeri Bilardo’ya komisyon teklif etti. İtalyan kulübü yıldız isme de yıllık 2.5 milyon Euro önerdi. Sosa bu gelişme karşısında terör bahanesini kullandı. Sosa’nın menajeri Favio Bilardo Milan’dan komisyon koparmak için Arjantinli yıldızdan terör kozunu kullanmasını önerdi. Beşiktaş’ın Sosa için istediği bonservisi düşürmeyi hedefleyen Bilardo’nun bu taktiği şimdilik tutmadı…
 
Siyah-Beyazlı takımın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Arjantinli oyuncunun ayrılmasının perde arkasında menajer oyunu olduğu ortaya çıktı. Sosa’nın menajeri Favio Bilardo’nun yıldız oyuncuyu isteyen İtalyan kulübü Milan’la bir süredir görüştüğü öğrenildi. Sosa’yı ısrarla isteyen Milan Beşiktaş’a sunduğu 4 milyon Euro bonservis bedelinin kabul edilmemesi üzerine Bilardo’ya, “Sosa’yı bize uygun rakamla getir sana komisyon veririz önerisi yaptı. Milan Beşiktaş’tan 1,7 milyon Euro alacak olan Arjantinli futbolcuya da yıllık 2.5 milyon Euro önerdi. Rakamlar karşısında başı dönen Bilardo, Sosa’nın akıl hocalığına soyundu.
 
KOMİSYON KOPARMAK İÇİN AKIL VERDİ
Sosa Bilardo’dan aldığı taktikle, “Türkiye’deki terör olayları ailemi korkuttu. Bu nedenle ayrılmak istiyorum” bahanesini ortaya attı. Amacının Beşiktaş’ın istediği 8 milyon Euro’luk bonservis bedelini aşağı çekmek olan Sosa’nın bu planı şimdilik tutmadı. Bilardo Milan’dan komisyon almak için Sosa’yı yönlendirince Beşiktaş Yönetimi Arjantinli futbolcuya ayrılması konusunda taviz vermedi.
 
SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ
Sosa’nın terörü bahane ederek Beşiktaş’tan ayrılmak istemesi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Katılımcılar Türkiye’de Van Persie, Sneijder gibi oyuncuların da oynadığını söyleyerek, Sosa’nın terör gerekçesinin arkasına sığınmasına çok büyük tepki gösterdiler…

Sabah