Fikret Orman'dan Galatasaray'a gönderme !

Fikret Orman'dan Galatasaray'a gönderme !

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Divan Kurulu’na yüklendi...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu toplantısında üyelere seslendi. Sert ifadelerle Divan Kurulu'na yüklenen Orman, Galatasaray ve Fenerbahçe'den örnek gösterdi.

Beşiktaş Divan Kurulu toplantısında konuşan Başkan Fikret Orman, oldukça sert eleştirilerde bulundu. Beşiktaş camiasının içeride kavga etmemesi gerektiğini vurgulayan Fikret Orman, kulübün borcu ile ilgili yapılanların kimseye fayda sağlamadığını söyledi.

Konuşmasında Galatasaray ve Fenerbahçe’den örnek gösteren Fikret Orman, sarı-kırmızılı ekibe üstü kapalı göndermede bulundu. İşte Fikret Orman’ın açıklamaları:

“Birbirimizi sevmek zorunda değiliz. Hepimizin ortak noktası Beşiktaş olmalı. Bazı konuşmalar bizi rencide ediyor. Güzide bir kulübümüz dedi ki mallarımızı satmak zorundayız, satamazsak oyuncularımızın maaşını ödeyemiyoruz. Bu kulübümüz stadı o ya da bu şekilde yapmış. Rencide olmasınlar diye bu konuda başka bir şey söylemiyorum. Göreve geldiğimizde malımız ipotekliydi, kimseye şurayı satalım dedik mi? Biz bugüne kadar gelip malımızı satalım dedik mi? Hiç böyle bir şey gördünüz mü bizden? Fenerbahçe’nin borcu açıklandı, 1 kişi çıkıp bir şey demedi. Fakat biz sabahtan akşama kadar bunu konuşuyoruz. Niyetiniz ne? Beşiktaş’ı yönetenler haysiyetli ve onurlu insanlardır. Kulübümüz denetlenirken, biz yalan mı beyan ediyoruz? Beşiktaşlıları mı kandırıyoruz? Gece gündüz çalışıyoruz. Akatlar’da sosyal tesis yapıyoruz. Göğsünüz kabaracak. Yanlış mı yapıyoruz arkadaşlar? Beşiktaş’ı 330 milyon dolar borçla aldığımız günden bu yana sadece 100 milyon dolar faiz ödedik. Biz yedi yetimin hakkını kimseye vermeyeceğiz diye günde 18 saat çalışıyoruz. Çocuklarımla bile ilgilenemiyorum.”