Fikret Orman'dan kaleci müjdesi !

Fikret Orman'dan kaleci müjdesi !

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, taraftarlara müjdeyi verdi.

Orman, “Yazdığınız Sırp kaleciler (Rajkovic, Stojkovic), Dnipro'nun file bekçisi (Boyko) ve Ospina listemizde. Başka adaylar da var. Çok iyi bir kaleci alacağım” dedi.

Siyah-Beyazlılar ligde lider, Türkiye Kupası’nda da yoluna devam ediyor. Taraftarların ise devre arasında transfer istediği tek bir mevki var, o da kale. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ciddi düzeyde görüşmeler yaptıklarını vurgulayıp “Yazdığınız Sırp kaleciler (Rajkovic, Stojkovic) doğru. Dnipro’nun file bekçisi (Boyko) ile Ospina da listemizde. Ancak hiç çıkmamış başka adaylar da var. Çok iyi bir kaleci alacağım. Bu konuda kararımız kesin. Beşiktaşlılar merak etmesin” dedi.
 
Sadece kaleye değil, savunmaya da takviye yapacaklarını dile getiren Fikret Orman, “Stoper konusunda görüşmelerimiz var. Bunun için araştırmalarımız da, temaslarımız da sürüyor. Süper Lig’de şampiyonluğa uzanmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.
 
365 gün transfer çalışması...
 

Her mevki için Beşiktaş’ta 365 gün çalışma yapıldığını hatırlatan Orman, “Burası Beşiktaş. Bizde transfer her zaman olur. Takip ettiğimiz oyuncular her daim var. Teknik heyetin raporu doğrultusunda nokta atışı yapacağız. Oynatmayacağımız veya faydalanmayacağımız futbolcuyu zaten almıyoruz” ifadesini kullandı.

Fanatik