Galatasaray Neustadter ve Dembele'den vazgeçti

Galatasaray Neustadter ve Dembele'den vazgeçti

Galatasaray, Roman Neustadter ve Moussa Dembele transferlerini rafa kaldırdı.

Sarı-kırmızılılar, Rus stoperi ağır olması yüzünden veto etti. Fulham’la sözleşmesi biten Fransız golcüden ise imza parası istemesi nedeniyle vazgeçildi.

Cim-Bom’da, Roman Neustadter ve Moussa Dembele transferleri suya düştü. Milliyet’in daha önce yazdığı gibi Neustadter işi futbolcunun olumsuz performansından dolayı gerçekleşmedi. Rus futbolcunun çok ağır bulunması nedeniyle bu transferi askıya alan sarı-kırmızılılar bonservisi elinde olan 28 yaşındaki futbolcuyla daha önceden prensipte anlaşmıştı. Cim-Bom, Neustadter’i kadrosuna katsaydı 4 senelik anlaşma gereği her yıl 2 milyon euro+400 bin euro (senelik) imza parası verecekti.

Galatasaray’da transferi askıya alınan ikinci isim ise Moussa Dembele oldu. İngiltere Championship ekiplerinden Fulham forması 19 yaşındaki golcü futbolcu için yapılan pazarlıkların İstanbul ayağından da sonuç çıkmadı. Fransız futbolcunun menajerleri daha önce Londra’daki görüşmelerde sürekli fiyat artırmış ve Alp Yalman ile Cenk Ergün bunun üzerine masadan kalkmıştı.

Galatasaray’ın resti üzerine yeniden görüşmek için İstanbul’a gelen Dembele’nin menajerleriyle yapılan ikinci pazarlıkta da anlaşma sağlanamadı. Oyuncunun istediği ücret çok bulunurken, ayrıca imza parasının talep edilmesinin de pazarlığın olumsuz sonuçlanmasında etkili olduğu aktarıldı.

Milliyet